Mouse Pad Temizleme

drumbanger

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.

Yıllar önce aldığım bir mouse pad var. 40x45 boyutlarında, benim çarşaf dediğim türden. Yıllardır kullana kullana tabi yıprandı ama daha da önemlisi kirlendi. Öyle bir kirlendi ki; üzerinde fareyi kullanırken bileğimin mouse pad'e değen kısmını burnuma götürdüğümde iğrenç bir koku alabiliyorum.

Bu tarz bir mouse pad almak 100 TL'den falan başlıyor. Öyle bir masraf yapmaktansa bunu temizlemeye dair bir çözüm arıyorum. Kolonyalı mendil gibi çözümlerden öte olan ve bu kumaşı silmeye kesin olarak yarayacak bir çözüm öneriniz var mı acaba?

Komik gelecek ama ben çamaşır makinesinde yıkıyorum. :D Çarşaf cinsindense birşey olmaz. Tecrübeyle sabittir. :)

Ben de ActiveX ve Cif karışımı dökerek duşakabinin içinde bulaşık süngeriyle yıkadım. Çıkan kirden utandım, resmen su ve kirin karışımından çamur oldu. Şimdi de astım dışarıya, 1-2 gün kurusun bakalım. Tek korkum üst zemine bir şey oldu mu acaba, eski performansı verir mi?

5-6 TL'ye mouse pad al ağabey yapma etme. :D

40x45 mouse pad bu. Profesyonel oyuncu mouse pad'lerinden. Bundan sonra 5-6 TL'lik küçüklere geçmek istemiyorum, geçemem de zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı