Mouse Pad'in kalkan kumaş kısımları nasıl düzeltilir?

Hotcemal

Femtopat
Daha fazla  
Mouse Pad'in belli kısımlarında kumaş kalktı nasıl eski haline getiririm? Nasıl düzelir bu? Şu an hiçbir şey denemedim ilk size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benzamanında pritt ile yapıyordum ama çok önemsemediğimden az daha idare etsin diye. Öncelikle ütüyle mousepad üzerine de bir umaş koyarak ütümelemeyi deneyebilirisiniz. Oradaki yapışkan ısıyla özelliğini birz daha kazanıp bir süre daha idare edecektir diye düşünüyorum. Onun dışında çok ince bir tabaka kokusuz su bazlı uhu sürebilirsiniz. Ama spatula gibi bir şeyle inceltmeniz düzlemeniz lazım uhuyu ki kumaşa çok bulaşmasın. Sonra üzerine kitap gibi bir şey oyup kurumasını bekleyebilirsiniz.

Ama bunun için en güzel sonuç sprey yapıştırıcıyla olacaktır. Hem öyle çok ıslak bir durum olmuyor hem de sprey çok daha güzel yayılıyor. İyi yapıştırır ve çabuk kurur. Sert bir tabaka yapmaz.

1722594333956.png

Hocam benzamanında pritt ile yapıyordum ama çok önemsemediğimden az daha idare etsin diye. Öncelikle ütüyle mousepad üzerine de bir umaş koyarak ütümelemeyi deneyebilirisiniz. Oradaki yapışkan ısıyla özelliğini birz daha kazanıp bir süre daha idare edecektir diye düşünüyorum. Onun dışında çok ince bir tabaka kokusuz su bazlı uhu sürebilirsiniz. Ama spatula gibi bir şeyle inceltmeniz düzlemeniz lazım uhuyu ki kumaşa çok bulaşmasın. Sonra üzerine kitap gibi bir şey oyup kurumasını bekleyebilirsiniz.

Ama bunun için en güzel sonuç sprey yapıştırıcıyla olacaktır. Hem öyle çok ıslak bir durum olmuyor hem de sprey çok daha güzel yayılıyor. İyi yapıştırır ve çabuk kurur. Sert bir tabaka yapmaz.

Eki Görüntüle 2271421
bu spreyi temin edip direkt yüzeyine mi sıkalım ustam

bu spreyi temin edip direkt yüzeyine mi sıkalım ustam
Hocam kumaşın ayrıldığı yerde kumaş ile zemin arasına sıkacaksınız. Çok fazla sıkmanıza gerek yok. Ama sıktıktan hemen sonra mousepad üzerine düz ve ağır bir şey koyun. Yarım saate yapışır. Bu spreyler de çok uygun fiyatlı değiller bu arada. Eğer yeni bir mousepad almayı düşünürseniz F/P olarak şunu kesinlikle öneririm:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı