Mouse Polling Rate ayarını 1000 yapınca FPS düşmesi

Marla Singer

Gigapat
Yaklaşık 1 haftadır Razer HyperSpeed Basilisk X kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamıyordum ancak sabah bir anda bütün oyunlarda fareyi çevirdiğim anda FPS 10-20'lere düşerek oynanamayacak seviyeye geliyordu. Sorunu sadece Polling Rate'yi 125 Hz'ye düşürdüğümde çözebiliyorum ancak bu sefer de ciddi bir gecikme yaşatıyor. Bu saçma sorunu düzeltmemde yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
New World ve Lost Ark'ta denedim şuanlık ikisinde de aynı.
Sistem: Ryzen 5 1600AF, RX 570 4GB, 2x8 3000MHz RAM, 550W PSU 480GB Sandisk Ultra 3D NVMe.
Not : Yerli yabancı tüm forumları araştırdım bu sorunun bir çözümü yok gibi.
Ben de okudum bir kaç yabancı konu ama pek bir şey yok dediğiniz gibi. Bence yazılım çakışması gibi bir sorun yaşıyorsunuz.

Yaklaşık 1 haftadır Razer HyperSpeed Basilisk X kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamıyordum ancak sabah bir anda bütün oyunlarda fareyi çevirdiğim anda FPS 10-20'lere düşerek oynanamayacak seviyeye geliyordu. Sorunu sadece Polling Rate'yi 125 Hz'ye düşürdüğümde çözebiliyorum ancak bu sefer de ciddi bir gecikme yaşatıyor. Bu saçma sorunu düzeltmemde yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorunu Rival 3'te yaşıyorum polling Rate düşürdüm anca o şekilde çözebildim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı