Mouse polling rate ayarını sürekli değiştirmek zararlı mıdır?

Yer
Bilecik
ATK X1 8K kablosuz mouse kullanıyorum. Oyunları 4K-8k oynuyorum ama şarjı çok hızlı bitiyor. Mouse tuşlarından birine ayar değiştirme tuşu atadım. Günlük kullanımlarda 1000 Hz ve düşük gecikme ayarı kapalı moduna geçiyorum, oyunlara girerken 8000 Hz ve düşük gecikme ayarının aktif olduğu moda geçiyorum. İlk defa kablosuz mouse kullanıyorum. Bu tarz sürekli polling rate vs. değiştirmek farede bir sıkıntı çıkarır mı?

ATK X1 8K kablosuz mouse kullanıyorum. Oyunları 4K-8k oynuyorum ama şarjı çok hızlı bitiyor. Mouse tuşlarından birine ayar değiştirme tuşu atadım. Günlük kullanımlarda 1000 Hz ve düşük gecikme ayarı kapalı moduna geçiyorum, oyunlara girerken 8000 Hz ve düşük gecikme ayarının aktif olduğu moda geçiyorum. İlk defa kablosuz mouse kullanıyorum. Bu tarz sürekli polling rate vs. değiştirmek farede bir sıkıntı çıkarır mı?
Endişelenecek bir durum yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Endişelenecek bir durum yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ben de öyle düşündüm. En kötü bir sıkıntıda garanti devreye girer diye düşünüyordum ama marka bilinmedik, Wraithle ilgili de kötü yorumlar görmüştüm. O yüzden kendimi bir güvenceye alayım dedim sürekli ayar değiştirmek sıkıntılıysa 2 günde 1 şarja takabilirim çok sıkıntı da olmazdı. Unutmazsam 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı