Mouse polling rate test nasıl yapılır?

RedSword

Decapat
Daha fazla  
Merhaba farem 8K Hz aldığımda test etmek isiyorum 8K Hz mi çalışıyor diye ama sadece Razer'ın bir programı var orada 8K gösteriyor ama tarayıcıda hangi teste girsem tarayıcı tabanlı 2-3K Hz diyor. Bildiginiz bir yönetem veya bir program varsa önerirseniz mutlu olurum.

Tarayıcı üzerinden yapmak sağlıklı değil. Razer programı en düzgün gösteren program.
Ninjutso bile daha satmadığı 8K dongle testlerini Razer programı ile yapıyor.

Razer'da büyük halka şeklinde daireler yaptığımda 7800-8000Hz ulaşıyorum. Testlerde zaten piyasada başka bir program göremedim adam gibi hepsi tarayıcı Razer sadece programı var çünkü başka yerdede test yapayım dedim tarayıcıda böyle bir sonuç aldım şaşırıdm dedim bir şeyler ters mi gidiyor diye.

Hayır tarayıcı için normal bir durum. Ayrıca 8000Hz gibi yüksek seviyeye her 8000Hz fare ulaşamıyor. Aşağıdaki videoda 8000Hz olan farelerin genel olarak kaç Hz seviyesinde gezdiğine bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır tarayıcı için normal bir durum. Ayrıca 8000Hz gibi yüksek seviyeye her 8000Hz fare ulaşamıyor. Aşağıdaki videoda 8000Hz olan farelerin genel olarak kaç Hz seviyesinde gezdiğine bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun yani şunu analdım tarayıcı testlerinde 2-3K Hz çıkması normal 8K ayarlanmış olsa bile önemli olan Razer'daki teslerde görünen doğru mu? Not: Farem Wlmouse Beast X Max.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı