Mouse takıldığında sistem ''USB aygıtı tanınmadı hatası'' veriyor

|ADm|gibi|adam

Hectopat
Daha fazla  
Yeni topladığım PC ile oyun oynarken mouse’u çıkarıp tekrar taktığımda artık mouse’un ışıklarının yanmadığını ve her çıkartıp taktığımda “Windows aygıtı tanıyamadı.” şeklinde hata alıyorum.

Aygıtın arızalı olmasından dolayı tanıyamadığı bildirimi geliyor.

Aygıt yöneticisinden baktığımda da “bilinmeyen USB aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)” ibaresinin yanında ünlem işareti var.

Denediğim şeyler:
Yukarıdaki ibareye sağ tıklayıp cihazı kaldırdım. Tekrar arattığımda tekrar hata verdi.
PC’nin güç kablosunu çıkarttım, belli bir süre sonra açtım mouse ışıkları eskisi gibi yandı söndü ama Windows açılış ekranı gelince tekrar gitti.
Şu an ortada kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Mousela alakalı bir arıza olduğunu düşünmüyorum çünkü mouse’um yeni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi marka model mouse kullanıyorsun? Sağ tık güncelle yapmayı da deneyebilirsin
Yeni mouse bozulamaz mı? Farklı bir sistemde deneyin.
Yani bozulabilir ama farklı pcde çalışıyorsa bu Windowsla ilgili bir sorundur diye düşündüm.
Hangi marka model mouse kullanıyorsun? Sağ tık güncelle yapmayı da deneyebilirsin.
Geçici süreliğine Rampage KM-RX9 set aldım ilerde daha iyisini alırım diye. Ama güncellemek de bir işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı