Mouse tamiri için bir kuruluş var mı?

Fatura yeterli garanti icin, ekstradan belge gerekmez.
Vatan Computer 'dan satın alınan logitech ürünleri için fatura yeterli değil, kutu içerisindeki kitapçığıda istiyorlar an itibariyle, garanti kapsamına almak için. Fatura yeterli oluyordu denildiğinde ise faturanın sadece ürünün satın alım tarihi içi önemli olduğu argümanını öne sürüyor penta :)

Çıkn
Vatan Computer 'dan satın alınan logitech ürünleri için fatura yeterli değil, kutu içerisindeki kitapçığıda istiyorlar an itibariyle, garanti kapsamına almak için. Fatura yeterli oluyordu denildiğinde ise faturanın sadece ürünün satın alım tarihi içi önemli olduğu argümanını öne sürüyor penta :)
Çıkmadı içerisinden desen nasıl kanıtlayacaklar? Tekrar yollayın dersin olur biter. Garanti Belgesi Yönetmeliğini açıp okuyabilirsin istersen. Belge istediğinde ya yollamak zorunda ya da belgeye gerek yok fatrunla birlikte gönderebilirsin demek zorunda.

Çıkn

Çıkmadı içerisinden desen nasıl kanıtlayacaklar? Tekrar yollayın dersin olur biter. Garanti Belgesi Yönetmeliğini açıp okuyabilirsin istersen. Belge istediğinde ya yollamak zorunda ya da belgeye gerek yok fatrunla birlikte gönderebilirsin demek zorunda.
Kim neyi kanıtlayacak dostum. Zaten Vatan Computer "Logitech" marka mauselarda aracı durumda asıl tedarikçi penta bilişim. Öyle kafana göre yollayın, edin, cart-curtla bu işler maalesef yürümüyor. Daha yeni yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum, başınıza geldiğinizde neyle karşılaşabileceğinizi bilin diye fakat sen olayı biraz kişiselleştirmişin, neyse.

O yüzden bu öneride bulunduğun teorileri vatanla veya pentayla görüşmelisin, benle değil. Penta bu konu da özellikle çok keskin olmakla birlikte vatan zaten aracı durumda hiç müdahil bile olmuyor. Pentayla anlaşamadığın vakitte bildiriyi gönderip, istediğini yapmakta özgürsün diyor.

Şuan dosya THH bekliyorum, tüm belge, bilgi, evrak, döküman ve açıklamam gayet yeterli ve açıklayıcı olmasına rağmen uğraştırıyorlar.

Kanun belli, sana taninan hak belli. Talep ettigin takdirde satici firma ya garanti belgesi yollamak zorunda ya da faturanla islem yapmak zorunda. Alinan urunun garanti suresi dolmadiysa da seninle ilgilenmek zorunda, topu ditekt distributor firmaya atamaz. Daha fazla yazip uzatmayacagim, cok merak ediyorsan okuyabilirsin, Garanti Belgesi yonetmeligi bir google aramasi uzaginda zaten.

Neyi uzatmayacaksın arkadaşım? Davam şuan THH mahkemesinde, bana garanti ve sürecini anlatıyorsun. Ben sana bilfiil an itibariyle yaşadığım güncel tecrübeleri aktarırken sen anlamsız bir şekile bürünüp teoriyni ispatlamaya çalışıyorsun :) komik geldi bana bu yorum, neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı