Tam olarak istediğim gibi değil ama daha çok kendim ayarayabileceğim bir şey istiyorumçMouse yazılımından bahsediyorsanız, yazılımlar windowsun fare ayarlarındaki " fare hızlandırma " seçeneğini açıyor. Windows fare ayarlarından işaretçi hızlandır seçeneğine tıklayarak açabilirsin.
Fare ayarlarından istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz zaten hocam, işaret hızı tikini işaretleyin ve hızı ayarlayın. Mouse yazılımlarındaki " mouse hızlandırma " seçeneği zaten fare ayarlarındaki işaret hızlandırma seçeneğini aktif ediyor. Bu yeterli değilse oynayacağınız oyunda bunun için özel hızlandırma ayarı varsa oradan yaparsınız.Tam olarak istediğim gibi değil ama daha çok kendim ayarayabileceğim bir şey istiyorumç
Fare ayarlarından istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz zaten hocam, işaret hızı tikini işaretleyin ve hızı ayarlayın. Mouse yazılımlarındaki " mouse hızlandırma " seçeneği zaten fare ayarlarındaki işaret hızlandırma seçeneğini aktif ediyor. Bu yeterli değilse oynayacağınız oyunda bunun için özel hızlandırma ayarı varsa oradan yaparsınız.
İşaretçi hassasiyetini artır tikini kastediyorsanız benim istediğim bu hızlandırmayı ayarlamak.![]()
Bunlardan biri mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.