Mouse ve mouse pad tavsiyesi

Bütçe
4000

FatZEUS

Decapat
Daha fazla  
Uzun yıllardır işlevsiz mouse kullanmaktan bıkmıştım. Çok önceden G300s bataklığına düştüm, rahat 4 veya 5 sene G300s kullandım. Aşırı mouse bilgim yok.
O yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.
3-4K bandında fareye bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Hem oyun hem işte rahat takılacağım güzel mouse ve mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Belki bazı arkadaşlara israf gelebilir bilmiyorum. Galiba takıntılarım var. Profesyonel oyuncu değilsen try hard FPS oyunları oynamıyorsan niye bu bandda bir şeyler arıyorsun diyebilirsiniz deyin canınız sağ olsun. Mouse pad için ayrı bir bütçede oluşturabilirim tavsiyeleriniz mantıklı olursa.
Tavsiyeleri tecrübe sahibi ya da bu işin erbabı olan insanlar sağlarsa çok çok mutlu olurum.
El açıları vs soracak arkadaşlara; palm grind şeklinde tutuyorum fareyi.
Oynadığım oyunlar; LoL, Valorant, genshin, hikaye bazlı oyunlar.
Kullanım alanı; oyun ve iş.
El kullanımı; sağ.
Tercihen; kablosuz (kabloluya çevirimi sağlanan), makro yazılımı sağlayan.
Mouse pad için masamı soracak arkadaşlar içinde uzunluk ölçüsü: 60X160.
Kozmetik: Önem veriyorum. Çok Basic modeller atmayın.
Ek olarak güvenilir yerleri atın. Akakçe üzerinden link atmayın ya da nasıl söyleyebilirim N11(sadece örnek) tarzında vb. güven vermeyen ya da ilgisi olmayan satıcıların linkini atmayın rica ediyorum.

Uzun yıllardır işlevsiz mouse kullanmaktan bıkmıştım. Çok önceden G300s bataklığına düştüm, rahat 4 veya 5 sene G300s kullandım. Aşırı mouse bilgim yok.
O yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.
3-4K bandında fareye bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Hem oyun hem işte rahat takılacağım güzel mouse ve mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Belki bazı arkadaşlara israf gelebilir bilmiyorum. Galiba takıntılarım var. Profesyonel oyuncu değilsen try hard FPS oyunları oynamıyorsan niye bu bandda bir şeyler arıyorsun diyebilirsiniz deyin canınız sağ olsun. Mouse pad için ayrı bir bütçede oluşturabilirim tavsiyeleriniz mantıklı olursa.
Tavsiyeleri tecrübe sahibi ya da bu işin erbabı olan insanlar sağlarsa çok çok mutlu olurum.
El açıları vs soracak arkadaşlara; palm grind şeklinde tutuyorum fareyi.
Oynadığım oyunlar; LoL, Valorant, genshin, hikaye bazlı oyunlar.
Kullanım alanı; oyun ve iş.
El kullanımı; sağ.
Tercihen; kablosuz (kabloluya çevirimi sağlanan), makro yazılımı sağlayan.
Mouse pad için masamı soracak arkadaşlar içinde uzunluk ölçüsü: 60X160.
Kozmetik: Önem veriyorum. Çok Basic modeller atmayın.
Ek olarak güvenilir yerleri atın. Akakçe üzerinden link atmayın ya da nasıl söyleyebilirim N11(sadece örnek) tarzında vb. güven vermeyen ya da ilgisi olmayan satıcıların linkini atmayın rica ediyorum.
"Basic model atmayın"dan kastınız pek özelliği olmayan şeylerden atmayın mı yoksa sade görünüşlü olmasın, ışıklı şekilli olsun mu

-Tutuşunuz palm ise aradığınız mouse ergo bir fare olmalı.
Bu tarafta köklü firma olan Razer'ın deathadder v3 pro modelini önerebilirim son teknoloji kullanmakta ve palm tutuşa hitap etmekte aşırı sağlam ve click kasa gibi detaylarda süper. Şahsen kablolu Modelini kullandım ergo kullanıyor olsaydım Pro alır yoluma bakardım fakat kullanmadığım için sattım yinede çok memnun kaldım.

Onun dışında Şuanda kullanmakta olduğum Pulsar X2V2'in Ergo Versiyonları olan Modeli tercih edebilirsiniz Pulsar Xlite V3 ve v3 eS (eS daha profesyonele hitap ediyor) Pulsar Markası İşi büyütüyor Logitech'e vesaire rakip oldu direkt X2 ürünüyle sonra biraz daha hype'ı indi fakat kesinlikle yaptığı iş güzel.

Onun Dışında Minimal Bir Palm olan ve Güzel Bir Mouse Lamzu Thorn daha önce Lamzu'dan atlantis mini kullandım ve bir süre main mouse'um oldu Lamzunun üzeceğini sanmam öneririm skates olarak piyasada skatez olarak en iyi skatezi yaptıklarını tasarım ve kaliteyi aynı anda yürüttüklerini söyleyebilirim

Yerinde olup uçmak istemiyorsanız Lamzu Thorn
Yine alıp 3-5 Sene kullanayım para vereyim ama verdiğim paraya değsin diyorsanız Dav3 Pro
En iyisinin en iyisi olsun derseniz ve para dökmeye hazırsanız Xlite V3 eS

Benim Önerim Lamzu Thorn'un Fnatic Edition'ı olur Daha güzel bir Kaplama olduğunu düşünüyorum ve Kesinlikle Güzel veya Dav3 Pro

Kalın mouse Pad'e okeyim derseniz, illa marka mouse pad alacağım diyorsanız (ki bence gerek yok) bunu önerebilirim.

Hocam diğerlerinden ayıran ne özelliği var tam olarak bilmediğimden soruyorum.

QCK düzgün kaymıyor bile doku ve hissiyat olarak klasse daha iyi. Attığım model de hybrid modeli, yani hem Speed hem Control.

Son düzenleme:
QCK düzgün kaymıyor bile doku ve hissiyat olarak klasse daha iyi. Attığım modelde hybrid modeli, yani hem Speed hem Control.

Konuyu açan arkadaş esporcu değil, çalışıyor. Ufak birkaç özellik için 2 kata yakın fiyat farkı ödemeye değer mi? Parayı bu kadar kolay mı harcıyorsunuz cidden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bazı arkadaşlara israf gelebilir bilmiyorum. Galiba takıntılarım var. Profesyonel oyuncu değilsen try hard FPS oyunları oynamıyorsan niye bu bandda bir şeyler arıyorsun diyebilirsiniz deyin canınız sağ olsun.

@Wqxte arkadaş kendisi böyle yazdığı için bunu önerdim, kendim de uzun süredir kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı