Mouse yere düştü sağ click zor basıyor yapılır mı?

Nefe

Kilopat
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce Trust izza GXT 105 isimli oyuncu mouse aldım. Kardeşim yere çaldığı için sağ click zor basıyor. Kağıt mağıt sıkıştırdım acaba bir parçası mı kırıldı diye ama etki etmedi garantiye göndersem kullanıcı hatası mı derler? Ya da geri gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce Trust izza GXT 105 isimli oyuncu mouse aldım. Kardeşim yere çaldığı için sağ click zor basıyor. Kağıt mağıt sıkıştırdım acaba bir parçası mı kırıldı diye ama etki etmedi garantiye göndersem kullanıcı hatası mı derler? Ya da geri gelir mi?
Nerden aldığınıza bağlı.Ben vatan'dan oyuncu ürünleri almıştım tabi denetmiyorlar.Mouse bozuktu götürdüm zar zor aldılar birde 20 gün gibi bir süre vardı ya da 30 gün vardı onu 1 gün geçirmişlerdi galiba günü geçince geri gönderiliyordu.Eğer mediamarkt'tan aldıysanız benim telefon bozulmuştu götürmüştüm garantiye göndermişlerdi denemekte fayda var. :)

Nerden aldığınıza bağlı.Ben vatan'dan oyuncu ürünleri almıştım tabi denetmiyorlar.Mouse bozuktu götürdüm zar zor aldılar birde 20 gün gibi bir süre vardı ya da 30 gün vardı onu 1 gün geçirmişlerdi galiba günü geçince geri gönderiliyordu.Eğer mediamarkt'tan aldıysanız benim telefon bozulmuştu götürmüştüm garantiye göndermişlerdi denemekte fayda var. :)
bimden aldım

Zor mu basıyor? Farenin içini aç, içerisinde tıklayıcıları olması lazım. Mesela bunun gibi:

mouse2.jpg

Bunları kontrol et. Eğer bunlarda sorun yok ise farenin kabını, daha doğrusu parmaklarımızı üzerine koyduğumuz plastik kısımları içerisinden kontrol et. Olmadı tıklayıcıların üzerine biraz kalın kağıt parçası koyup fareyi güzelce geri birleştirip montajla. Mesela ben öyle kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı