Mousepad Kokuyor

Octagon

Hectopat
29 Temmuz'da Vadiburada'dan mausepad almıştım. Ancak aldığım günden beri rahatsız edecek ve dokunduğumda elime bulaşan berbat ve rahatsız edici bir koku geliyor. Acaba bunun zararı var mıdır veya defolu vb. midir?

Petrol yeni işlenmiş ve paketlenmiştir. Biliyorsun plastik türü ürünler petrolün işlenmesi ile elde edilir. Yani kokan şey petrol. Petrol yakıtlarının pahalı olduğu şu günlerde ben olsam bu mouse pade sarılır yatardım eğer kokunun gitmesini istiyorsan çamaşır makinesinde yıkatabilirsin. Validene ver o nasıl yıkayacağını bilir zaten iyi günler.

Markası nedir acaba? Önceden benim gibi dandik bir Frisby Mouse + Mousepad bundle aldıysanız kokusu çok berbat ve asla geçmiyor.
CS:GO Asiimov: Mousepad
Petrol yeni işlenmiş ve paketlenmiştir. Biliyorsun plastik türü ürünler petrolün işlenmesi ile elde edilir. Yani kokan şey petrol. Petrol yakıtlarının pahalı olduğu şu günlerde ben olsam bu mouse pade sarılır yatardım eğer kokunun gitmesini istiyorsan çamaşır makinesinde yıkatabilirsin. Validene ver o nasıl yıkayacağını bilir zaten iyi günler.
Teşekkürler peki zararı olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı