Mousepad Önerisi

70320

Megapat
Merhabalar, orta-ileri seviye bir CS:GO oyuncusuyum. Mouse olarak A4Tech Bloody V3 kulanıyorum. Fakat mousepad yakın süre içerisinde rahmetli oldu diyebiliriz. :) Profesyonel bir mousepad'e ihtiyacım yok. Sonuçta mouse bile 80 TL. Tutup da 80-100 TL bütçeli bir mousepad önermeyiniz lütfen. :) Şu videodaki boyuta sahip, kullanışlı bir mousepad yeterli olacaktır. Videodaki padlerin boyutlarını dikkate alınız, kalitesini değil. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerilerinizi bekliyor olacağım. İyi sosyaller. :)

Edit: Bütçe olarak videodaki boyuta sahip en ucuz mousepad diyebilirim. Yurt dışından da satın alma imkanım var, fakat sadece Amazon sitesi üzerinden.

Selam dostum bende bunun aynısından var, Steelseries Qck+ Xlarge Gaming Mousepad - n11.com

modeli falan yok sanırım ama markası SteelSeries, normal siyah bir mousepad. Çok memnunum, kullanışlı bende CS:GO daha iyi oynayabilmek için aldım fakat biraz küçük almışım ben aldığımda Small, Medium, Large, birde yanlış hatırlamıyorsam XLarge seçenekleri mevcuttu. Benim aldığım Medium olan, bunun boyutu'da şimdi cetvelle ölçtüm :D 32 cm yatay, 27 cm dikey.

Kesinlikle tavsiye ederim öyle abartı bir fiyatı'da yok. Sadece ufak almışım, LARGE ALMALIYMIŞIM ! Bunuda belirteyim. :)

arkadaşlar merhaba ben rampage smx r1 oyuncu mouse unu sipariş ettim.mouse ıcın mousepad gerekir mi gerekirse smx r1 için mousepad oneririmisiniz? cevaplarsanız sevinirim :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı