Paradolox
Kilopat
Daha fazla
Mousepad değiştireceğim ama birkaç model arasında kaldım sizden yardım alabilirim diye düşündüm modeller şöyle:
www.itopya.com
www.gameekstra.com
www.itopya.com
www.adeksstore.com
Şu an en çok üzerinde durduğum model Zowie PTF-X biliyorum SteelSeries mousepad üretiminde oldukça iyi bir marka yalnız artık Zowie ile kıyasıya bir rakiplikleri var. Zowie daha çok tercih edilmeye başlandı diye biliyorum bunlar arasında bana bir model önerebilir misiniz? İsterseniz bunlardan farklı bir mousepad önerebilirsiniz.
Razer Goliathus Speed Cosmic Large Mouse Pad | ITOPYA
Razer Goliathus Speed Cosmic Large Mouse Pad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ02-01910300-R3M1 ITOPYA'da.
HyperX Fury S Pro Large Mousepad Speed Edition HX-MPFS-S-L Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Speed Mousepadler kategorisindeki HyperX markalı HyperX Fury S Pro Large Mousepad Speed Edition (HX-MPFS-S-L) ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler-Kadıköy Mağazalarımızdan Stoktan Teslim Olarak Satın Alma...
Steelseries Qck+ Oyun Mousepad | ITOPYA
Steelseries Qck+ Oyun Mousepad oyunculara özel yüksek kalite en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.
Zowie PTF-X eSports Gaming Mousepad | Adeks Store
Şu an en çok üzerinde durduğum model Zowie PTF-X biliyorum SteelSeries mousepad üretiminde oldukça iyi bir marka yalnız artık Zowie ile kıyasıya bir rakiplikleri var. Zowie daha çok tercih edilmeye başlandı diye biliyorum bunlar arasında bana bir model önerebilir misiniz? İsterseniz bunlardan farklı bir mousepad önerebilirsiniz.