Mousepad yerine neler kullanılabilir?

Son düzenleme:
Kendi CD Defterini kullanıyorum. İçinde oyun CD'lerim var :)

Onun üstü böyle pamuklu gibi bir şey. Yumuşak. Bir zamanlar orada kullanıyorum. Şimdi farenin yanında hediye verilen mousepad kullanıyorum.
 
Bence bunu direk olarak maddiyata bağlamayın, piyasada aranılan her türde yada renkte mousepad bulunmuyor, mesela ben masayı tamamen kaplayacak 90x40 ebadında açık renk mousepad arıyorum yok, hepsi koyu renk, interneti bir araştırdım kalın kumaş kestirip kullanabilirim diye ama hangi kumaş yada malzemeden alacağımı anlıyamadım, farenin tabanı çizilir yada oyunlarda olağanüstü performans sergiler sergimez onun derdinde değilim, örneğin pürüzsüz yapay deri olabilir mesela, mousepad yerine hangi tür malzeme kumaş vs kestirip kullanabiliriz bilen varsa paylaşsın...
 
5 tl'ye ucuz bir mouse pad aldım 3 yıl önce.
Iki katman üst katman incecik mouse'yi tutuyor.
Katmanlar her ayrıldığında (202 yapıştırıcı) ile yapıştırıyorum.
 
Önceden mouse için kağıt alıp masaya bantlıyordum. İşe yarıyor ama eğer mouseunuz kaliteli bir marka modelse güzel bir mouse pad alın yoksa mouseun altı çizilir.
 
Vay be, konu hortlamış. Merak edenler için söyleyeyim.

Galiba bu konuyu açtığımda Preo markasında dandik ürün kullanıyordum. Şimdi ise Logitech MK120 klavye-mouse kullanıyorum. Adamlar üretmiş, Mousepad'e ihtiyaç kalmadı.
 
abi gittim bi döşemeciye gözümün kestiği düz mat yüzeyli bi deri parçası aldım kestim onu 90x40 3 adet çıkacak deri parçası 30 tl, mousepadın tanesi 10 tl ye geldi, şuan piyasadaki enucuz 90x40 pad 70 tl.
 

Geri
Yukarı