Mousu hareket ettirince FPS düşüyor

kenan6161

Hectopat
Merhaba, diğer başlıklara da inceleme sağladım fakat çözüm bulamadım. Cabal Online adlı oyunu oynarken sahip olduğum Logitech G102 mouseum ile hareket ettirdiğim zaman FPS düşüşü yaşıyorum. Sadece bu oyunda oluyor ve farklı mouse da denediğim zaman aynı sorun olmuyor. Sorun mouse kaynaklı olsa farklı oyunlarda da FPS düşüşü yaşardım diye düşünüyorum ama hiçbir türlü çözümü bulamadım. Bir çok sayfadan bilgi edindim. Kimi yazılımsal kimi donanımsal olduğuna dair ik farklı açıdan da bilgi edindim. NVIDIA ayarları, G HUB ayarları her şeye baktım fakat bir yol bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Merhaba;
Şöyle bir önerim var size;
Kullanmıyorsanız bir inceleyin derim...

Logitech Gaming Software

Logitech oyun mouse’larında, klavyelerinde, kulaklıklarında, hoparlörlerinde ve seçkin direksiyonlarını özelleştirmenize olanak tanır.

Neden Güncellemeliyim?

• PRO Wireless Gaming Mouse için destek
  • Logitech G Pro Gaming Mouse için destek
  • POWERPLAY şarj altlığı için şarj özelliğini devre dışı bırakma seçeneği eklendi.
  • Profil ve DPI ön ayarlarını değiştirirken ekran bildirimleri eklendi.
  • PRO Wireless Gaming Mouse pil durumu iyileştirmeleri
  • Küçük hata düzeltmeleri

Merhaba;
Şöyle bir önerim var size;
Kullanmıyorsanız bir inceleyin derim...

Logitech Gaming software

Logitech oyun mouse’larında, klavyelerinde, kulaklıklarında, hoparlörlerinde ve seçkin direksiyonlarını özelleştirmenize olanak tanır.

neden güncellemeliyim?

• Pro Wireless Gaming mouse için destek.
  • Logitech G PRO Gaming mouse için destek.
  • Powerplay şarj altlığı için şarj özelliğini devre dışı bırakma seçeneği eklendi.
  • Profil ve DPI ön ayarlarını değiştirirken ekran bildirimleri eklendi.
  • Pro Wireless Gaming mouse pil durumu iyileştirmeleri.
  • Küçük hata düzeltmeleri.

Evet bu benim de aklıma geldi fakat software da maouse u görmğyor sadece G HUB görüyor.

Merhaba mousenin driverini indirip kurup ayar yaptınızmı ya da indirdiniz mi?

Hayır. Driverdan kastınız acaba aygıt yöneticisinden fare sürücülerini güncelleştirmek falan mıydı acaba? Yani eğer kastınız buysa güncel hepsi hocam.

Son düzenleme:
Evet bu benim de aklıma geldi fakat software da maouse u görmğyor sadece G HUB görüyor.

Hayır. Driverdan kastınız acaba aygıt yöneticisinden fare sürücülerini güncelleştirmek falan mıydı acaba? Yani eğer kastınız buysa güncel hepsi hocam.

Bende yeni mouse almıştım sağa sola çevirince FPS bayağı düşüyordu çok fena hem de eski mouseyi takınca FPS kaybı olmuyordu yeni mousenin sitesinden driver kurduysanız arka planda mousenin kendi uygulamaları çalısıyorda ondan dolayı oluyor bende öyle olmuştu driver falan kurmadım mousenin kaldırdım hepsini reset attım PC'ye ASUS TUF M3 yazıyordu driveri kaldırınca hıub olarak görünce FPS kaybı olmuyordu benim sorunum böyle ortadan kalkmıştı.

Bende yeni mouse almıştım sağa sola çevirince FPS bayağı düşüyordu çok fena hem de eski fareyi takınca FPS kaybı olmuyordu yeni mousenin sitesinden driver kurduysanız arka planda mousenin kendi uygulamaları çalısıyorda ondan dolayı oluyor bende öyle olmuştu driver falan kurmadım mousenin kaldırdım hepsini reset attım PC'ye ASUS TUF M3 yazıyordu driveri kaldırınca hıub olarak görünce FPS kaybı olmuyordu benim sorunum böyle ortadan kalkmıştı.

Şu an denedim ama hala sorunum devam ediyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı