Mozilla Firefox Adblock'u devre dışı bıraktı

Parti Şapkası

Kilopat
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
3.564
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Dün akşam Firefox adblock dahil bütün eklentileri devredışı bıraktı. Eski teknoloji diyor ve doğrulanamadığı için devre dışı diyor hiçbir şey anlamadım çünkü bugüne kadar hiçbir sorun yoktu ve şu an eklentileri kaldırıp tekrar yüklemeye çalışıyorum ama yüklemeye çalışırken de bağlantınızı kontrol edin hatası çıkıyor halbuki bağlantı da sorun yok ki? Firefox herkeste mi kafayı yedi şu anda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu size has bi sorun değil arkadaşlar mozillanın kendisindeki bir sıkıntı ve mozilla bunun farkında yanı maksimum 1-2 gün içerisinde çözüme ulaşır :)
 
Mozilla Firefox Twitter üzerinden verdiği linkte "Hotfix" isimli bir ek var onu tarayıcıya ekleyince sorun çözülüyor ama önce güvenlik ayarlarından "Firefox, teknik ve etkileşim verilerimi Mozilla’ya gönderebilir" bu ayarı ve altındaki 2 kutucuğu da işaretlemeniz gerekiyor. Ben bunları yapınca eklentiler normale döndü ve sorun çözüldü.
 
Bahsettiğim yerde verilen linkteki Hotfix'i indirdin mi?
4 saat önce güncelleme ile düzeltmişler, denedim ve bendeki sorunda çözüme ulaştı. Teşekkürler destek için :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı