Mozilla Firefox üzerinden dosya indiremiyorum

KweeM

Decapat
Katılım
7 Nisan 2021
Mesajlar
50
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 2 aydır Mozilla Firefox kullanıyorum. Fakat herhangi bir dosya türünde hiçbir şey indiremiyorum (resimler ve bazı PDF'ler hariç). Tarayıcının ayarlarını bayağı bir kurcaladım fakat hiçbir şekilde düzeltemedim. Eksik bilgi verdiğimin farkındayım fakat ciddi anlamda hiçbir problem gözükmüyor ama bu indirme yapmama engel. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Bu arada sıkıntı bilgisayar üzerinde değil. Diğer her tarayıcıdan yapabiliyorum ama Mozilla'dan indirme yapamıyorum.
 
Mevcut olan firefox'u sistemden tamamen arındırarak kaldırmanız olacaktır. Daha sonra yeniden son sürümünü indirip kurun bakalım sorun olacakmı.
Kalıntı bırakmadan sistemden kaldırmak için, hibit uninstaller uygulamasını öneririm.
Kaynak Download linki: HiBit Uninstaller
 
Mevcut olan Firefox'u sistemden tamamen arındırarak kaldırmanız olacaktır. Daha sonra yeniden son sürümünü indirip kurun bakalım sorun olacak mı?
Kalıntı bırakmadan sistemden kaldırmak için, hibit uninstaller uygulamasını öneririm.
Kaynak download linki: HiBit Uninstaller

Hocam 3. parti yazılım kullanmak istemediğim için normal bir şekilde Denetim Masası'ndan sildim. Kalıntılar kalmıştı fakat umursamayıp geri yükledim. Bazı verilerimi(hesaplar, yer imleri vs.) Tutmuştu fakat indirme sorunum düzelmedi maalesef. Eğer 3. parti bir yazılım kullanmam gerekiyorsa çok da umursamam tarayıcı değiştiririm sanırım. Başka bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı