MPC-HC ve WMP Videolarda Siyah Ekran Sorunu

Mandos

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar.
Benim makinede şöyle bir problem var: Windows media player ve media player classic ile videoları açtığımda sadece ses geliyor görüntü yok. Altyazılar ise görünüyor. Farklı codec'lerle denediğim halde sorun devam etti. Ben de vlc ile denedim, videolar açılıyor herhangi bir problem yok. Kmplayer'ı kurdum hop o da açtı. Anlam veremedim.
Makinede His iceq 4670 512 mb var, acaba dedim sürücülerden mi kaynaklanıyor. Üşenmedim windows 7 kurdum. Son sürücüleri yükledim, ama yine sonuç aynı. Ekran kartı ayvayı yiyordur belki diye düşünerek benchmark programlarıyla sonuna kadar zorladım. 65-70 derece seviyelerinde 1-2 saat test ettim hata yok. Ram'leri test ettim, hata yok. Makinede gayet iyi çalışıyor.

Açıkcası başka birşeyde aklıma gelmedi. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi geceler diliyorum..

nGvop0.jpg
4RdOOL.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Mpc-hc kurarken varsayılan ayarlar neyse öyle kuruyorum. Lav video DXVA2 native. Bugüne kadar hiçbir sorun olmamıştı.
Tabii bu sorun başıma gelince farklı kurulumlarını da denedim. Fakat sorun devam ediyor.

1) Ekran kartının en son sürücüsünü kurup ondan sonra MPC-HC kurmayı denedin mi?
2) MPC-HC kurarken WMP için de kodec yükledin mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı