Çözüldü MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi sistemde ekran kartı RGB kontrolü yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BurakCCK

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingstone 2x16 2133 + Kingstone 16 3200
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 pro 1tb + kingstone Furry 240gb
Ekran kartı
MSI Gaming X Trio RTX 4070
Anakart
MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi
İşlemci
Ryzen R5 3600
Önceki ekran kartım ASUS STRIX model bir AMD kartıydı ve ASUS Armoury Crate uygulamasından RGB değiştirebiliyordum. Bir takım sorunlar yaşadım o kartla. Sök tak, format at, kartın içini dağıtmak, fan değiştirmek gibi işlemler uygulamak zorunda kaldım. Sorunumu çözdükten sonra da bir daha Armoury Crate uygulaması üzerinden RGB kontrolü yapamadım. Yaklaşık 2 gün önce MSI Gaming X Trio bir ekran kartı satın aldım ve bu sefer de bu ekran kartımın RGB kontrolünü ne Dragon Center Msytic Light üzerinden ne de MSI Center Mystic Light üzerinden yapamıyorum.
Dragon Center'da hiç gözükmüyor ekran kartı ama işlemci fanım ve RAM RGB'si gözüküyor. MSI Center uygulamasında ise Mystic Light eklentisini indirip kurduğum halde tıklıyorum ve sonsuz bir yüklenme döngüsüne giriyor. Bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi
MSI Gaming X Trio RTX 4070.

MSI Center üzerinden ayarlanabiliyor.

MSI Center üzerinden ayarlanabiliyor.

Dosya Ekleri

• Armory Crate Gözükmüyor.png
    499,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Dragon Center.png
    488,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…