Çözüldü MPG X570 & R5 5600 sistem Monterey 12.3 kurulum hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

173258

Kilopat
Makaleler
2
RAM
Corsair Vengeance 2x16GB 3000MHz DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
SanDisk Ultra 3D NVMe (PCI-E 3.0 x4)
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6600 XT
Anakart
MSI MPG X570 GAMING PLUS
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor

Boot ettikten sonra yüklemeye tıkladığımda bu kısımdan sonra takılıp kalıyor ilerlemiyor.

Çözüm
Peki bu EFI ile Big Sur kurulumunda disklerin görünüyor mu emin miyiz? Deneme imkanın var mı?

Hemen deneyeyim.

Peki bu EFI ile Big Sur kurulumunda disklerin görünüyor mu emin miyiz? Deneme imkanın var mı?

Monterey'i kurmaya çalıştığım EFI ile aynı. Big Sur'da diskleri görüyor.

Güncelleme:

OpenCore contributorlerinden birisiyle iletişime geçtim. MSI + 5xxx Ryzen'lerin Monterey'le BIOS uyumsuzluğu yaptığını söyledi. Ya anakartı değiştireceğim ya da Big Sur'a devam edeceğim gibi gözüküyor. @yusufklncc arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Hemen deneyeyim.

Monterey'i kurmaya çalıştığım EFI ile aynı. Big Sur'da diskleri görüyor.

Güncelleme:

OpenCore contributorlerinden birisiyle iletişime geçtim. MSI + 5xxx Ryzen'lerin Monterey'le BIOS uyumsuzluğu yaptığını söyledi. Ya anakartı değiştireceğim ya da Big Sur'a devam edeceğim gibi gözüküyor. @yusufklncc arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri dönemedim kusura bakmayın. Ancak sanırım çözüm önerim tükenmişti sanırım. Başka bir araştırma gerekiyordu.
Bu bilgiyi edindiğim güzel oldu. Ben teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Sırf bu yüzden - oyun da oynadığım için sistemi Intel+AMD'ye geçirdim. Sorunsuz ilk denemede kurdum Monterey'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…