Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.102
Dediğim gibi kulaklıktan %100 iken baya hissedilir dipses mevcut. Yine kulaklık üzerinden biraz kıstığım zaman sağda tamamen geçiyor ama solda azalmasına rağmen hâlâ ufak bir dipses kalıyor ve bu dipses ne kadar kıssam da geçmiyor, kapatana kadar.

İlginç cidden. Bende %80'de tamamen kesiliyor dipses. %100'de iken bayağı belirgin ancak %100'de hiç kullanmadım kulaklığı. Hem böyle şarjı da daha çok dayanıyor.

Sizin kulaklıkta olan dipsesi tahmin edebiliyorum çünkü %100 deyken benim kulaklıkta da fıss diye bir ses çıkarken biraz kıstığımda o ses gidiyor yerine kapatıncaya kadar bobin vınlaması gibi çok az bir ince ses kalıyor. Şans işi, size ilk kısma kadar olanı denk gelmiş sanırım

Yarın olmadı satıcıyla bir iletişime geçeyim belki bir çözüm yolu sunabilirler. Teşekkürler.

Hocam aynı sorun bende de var. Bir ses geliyor kopuyor gidip geliyor garip şeyler oluyor.

@Furkan Uçan @Quanic @Mert Metiner Hocam garanti olayını naptınız ilk 15 gün içinde kayıt ettirmemiz gerekiyor galiba ben yapamadım yapan varsa anlatabilir mi
Çünkü amazon koduyla yapılabiliyor yazıyor ama bizim aliexpres

Ben henüz yapmadım ama evet elinize ulaştıktan sonra 15 gün içerisinde ya contact seller ya da open dispute ile satıcıyla iletişime geçmeniz gerekiyor diye biliyorum.

Hocam içinden gelen garanti belgesi yeterli kayda gerek yok. Hızlı iade için open dispute yapabilirsiniz. Ordan satici hızlica cevap veriyor.
Hocam vergi vs. ne kadar ödediniz? Toplam maliyet nedir?
315 +16 odedim. 115tl iadesini aldım kargo hasarlı olduğu için.

Hocam içinden gelen garanti belgesi yeterli kayda gerek yok. Hızlı iade için open dispute yapabilirsiniz. Ordan satici hızlica cevap veriyor.

315 +16 odedim. 115tl iadesini aldım kargo hasarlı olduğu için.
Garanti belegesi olarak dediğiniz bu mu acaba yoksa başka mı

Dosya Ekleri

• 16166754072567968962081504221382.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 57
Şu an aliexpressde air pronun satışı yok galiba varsa linkini atabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…