Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.076
İletişime geçtiğinizde sonucu bizimle de paylaşabilir misiniz bende değişime başvurabilirim belki

Bugün açacaktım dispute fakat fotoğraf ve video ekleme kısmı var, evde olmadığım için şimdilik yapamadım. Yarın öbür gün geçtiğimde bilgilendiririm. Sizin kulaklıkta da benimki gibi sol tarafta sürekli var mı yoksa diğer arkadaşınki gibi biraz kısınca tamamen geçiyor mu?

Benimde sürekli olan kısık var kulaklığı usb ile eşleştirdiğim an sol taraftan başlıyor . Kulaklığı kapattığım an bitiyor ama sesi kulaklık üstünden çok yüksek seviyeye getirince de cızırtı büyüyor . Size kutunun içinden bir garanti belgesi çıktı mı ? bende sadece uygulamayı anlatan 1 adet , kulaklığı anlatan 1 adet , notlar 1 adet ve 15 günde kayıt yaptırın 2 yıl garanti kağıdı var başkada bir şey çıkmadı . Başka bir garanti belgesi varsa foto atabilir misiniz ?

Aynen dediğiniz gibi kutu içeriği, saydıklarınız harici belge çıkmıyor.

Hocam kulaklığın zaten 1 yıl garantisi var. Amazondan alan kişiler 3 yıla çıkartabiliyor garantiyi. Bizim öyle bir şansımız yok ancak başvuru yapıp supporta ticket atarsanız 24 saat içinde cevap vereceklerdir. Yine de ilk tavsiyem satıcıyla konuşmanız. Sonuçta bu tarz hatalarda çok sağlam iade yapıyorlar. Benim sadece kutu hasarından 115 TL iade geldi örneğin. Satıcı işini hakkıyla yapıyor.

Dispute açıcak arkadaşlar ne yaptı?

@Mert Metiner hocam dispute açabildiniz mi ? Ben açtım birkaç yol gösterdiler , ya yapmayı beceremedim ya da olmadı .

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210402-223647_AliExpress.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20210402-223643_AliExpress.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20210402-223637_AliExpress.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20210402-223633_AliExpress.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 54
@Mert Metiner hocam dispute açabildiniz mi ? Ben açtım birkaç yol gösterdiler , ya yapmayı beceremedim ya da olmadı .
Hocam ben açıkcası gösterdikleri yolun çözüm olduğunu düşünmüyorum. Bu daha çok donanımsal bir hata çünkü. Cızırtının %100de olması normal zaten kulaklığın %100 sesi insanı sağır edecek düzeyde ve üst firmalar bile o kadar yüksek ses sunmuyor. Önemli olan yüksek sayılan %80 civarında geçmesi. Bağlantı kesilmesine gelirsek. USB 2.0 portuna takmayı deneyin dongle'ı. Bunun öncesinde de ses sürücünüzü güncelleyin. İşe yaramazsa dispute ile yeni ürün talep edin.

@Umut10 Evet açtım. Size önerdikleri çözümün aynısını bana da söylediler, değişen bir şey olmadı bende de. Süreç uzadı Aliexpress devreye girdi bende şu an, onlara da izah ettim, cevap bekliyorum.

Benim kutum hasarlı geldi ama kulaklıkta bişey yok indirim falan yaprlar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…