Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.053
Hocalar iyi günler. 400-450 e kadar kulaklık arıyordum oyun için hs50 pro ch321 derken buraya geldim. Kafama çok yatmıştı ki baktım stok yok mpow air pro da. Çok kararsızım acaba beklemek mi lazım? Yurtdışı ve garanti olayları v.s biraz korkutuyor hiç alışveriş yapmadım yurtdışından. @Quanic hocam var mı bir önerin?
Bir de benim kulaklık alma amacım %50 Oyun % 50 mikrofon ( Bazı görüşmeler yapıyorum gün içinde, discord da aktifim o yüzden kesilme, robotiklik istemiyorum). Buna göre bana daha iyi bir seçenek de sunabilirsiniz. Oyun performansı çok iyi değil demişsiniz.

Son düzenleme:
Hocam normal modelinde ses kartı bulunmamakta. Uygulama kontrolü olmuyor diye biliyorum. Üstelik sürücülerinin de bir tık geride olması gerek. Stok beklemenizi tavsiye ederim.
anladım hocam eyvallah stok ne zamana gelir ki tahmini ? ve arada ne kadar fiyat farkı bulunuyor ?
anladım hocam eyvallah stok ne zamana gelir ki tahmini ? ve arada ne kadar fiyat farkı bulunuyor ?
birde ben bunu oyunlarda kullanmak için alıyorum ancak 7.1 kullanan birisi olmadığım için ses kartlı model olan air pro'yu beklememe yine de gerek var mıdır ?

Son düzenleme:
Bak şimdi tam hoşuma gitti ama fps oyuncuları için tam yeterli değil sanırım, bir öneriniz varmıdır fps oyuncuları için bu bütçede önerirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar bu kulaklığı almayın çünkü kronik kablosuz modda sol tarafta hışırtı sesi yapıyor.Başta dip ses beni rahatsız etmiyordu fakat ses gittikte ilerlemeye başladı ve bende aliexpress ile görüştüm ve para iademi aldım.Bu ürünü almayın. (Bu sorunu tek yaşayan ben değilim bu yüzden kronik sorun olarak söyledim aliexpresste yorumlardada gördüm ve arkadaşımda aynı sorun yaşadı.) Not olarak: Sesinin ses kumandadan 0 yapsam windowstan 0 yapsam bile geliyor tek kurtuluş ya kulaklığı kapatmak yada usb alısını çıkartmak.

Hocam bilemiyorum bende öyle bir sorun yok. %80 seste geçiyor benimkisi tamamen.

Hocam bilemiyorum bende öyle bir sorun yok. %80 seste geçiyor benimkisi tamamen.
O dip sesten bahsetmiyorum. Deneyemlediğim bütün 50mm kulaklıklarda bi seviyeden sonra dip ses olur.O dip ses bendede oluyor fakat ses seviyesini %0 yapmama rağmen geliyor dip ses (kulaklığın ses tekerleğinden)

O dip sesten bahsetmiyorum. Deneyemlediğim bütün 50mm kulaklıklarda bi seviyeden sonra dip ses olur.O dip ses bendede oluyor fakat ses seviyesini %0 yapmama rağmen geliyor dip ses (kulaklığın ses tekerleğinden)
Bende de aynı sorun var da para iadesi nasıl aldınız ? Para iadesi alınca ürün sizde mi kaldı ? Aynı sorunlar bende de var ama çok üst düzey durumda değil şuanda ama ilerlerse ben de iade edebilirim.

Bende de aynı sorun var da para iadesi nasıl aldınız ? Para iadesi alınca ürün sizde mi kaldı ? Aynı sorunlar bende de var ama çok üst düzey durumda değil şuanda ama ilerlerse ben de iade edebilirim.
Satıcıya yazdım mesajlar kısmından ulaşabilirsin, ürün bende kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…