Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.084

Hocam dispute mi açtınız satıcıya mı yazdınız yoksa direkt AliExpress'le mi görüştünüz? Biraz detaylı anlatabilir misiniz teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Hocam dispute mi açtınız satıcıya mı yazdınız yoksa direkt AliExpress'le mi görüştünüz? Biraz detaylı anlatabilir misiniz teşekkürler şimdiden.

Satıcıyla görüştüm fakat hala para iademi alamadım 30 Haziran'da 2-20 gün dediler dediler hala bekliyorum.

Hocam satıcı sizi kandırmış olabilir mi hem ürün sizde kalsın deyip hem de para iadesi yapacaklarını pek sanmıyorum eğer dispute açmadıysanız.

Hocam satıcı sizi kandırmış olabilir mi hem ürün sizde kalsın deyip hem de para iadesi yapacaklarını pek sanmıyorum eğer dispute açmadıysanız.
Aliexpressten bir bildirim gönderdi. 20iş günü süreleri var.

Eğer birkaç gün içerisinde paranızı alırsanız bana tekrar döner misiniz? Ona göre bende iade edeceğim çünkü.

Merhabalar hala bu kulaklığı kullanıyor musun ve oyunlarda anime de falan ses de bir gecikme var mı FPS oyunlarında sıkıntı yaratır mı ve memnun musunuz? Bir de FPS oyunları için n eksa E900 Pro mu yoksa Air Pro mu ses de gecikme yoksa Air Pro alacağımda.

Ben kullanıyorum ses gecikmesi yaşamadım ama kulağınız biraz büyükse ağrı yapıyor.

Hocam seste gecikme yok rahat olabilirsiniz. Belli bir noktada deride aşınmalar başladı yalnız belirtmek istedim. Aliexpressden alacağınız yedek padlerle değiştirebilirsiniz ben çoktan sipariş geçtim. Şuankiler kulağımı acıtmaya başladı.

Sağ ol padler eline ulaşınca bunu da incelemeye eklersen çok iyi olur bir de padlerin linkini atarsan sevinirim.

Eğer birkaç gün içerisinde paranızı alırsanız bana tekrar döner misiniz? Ona göre bende iade edeceğim çünkü.
Ben yanlışıkla 2 sipariş geçmiştim diğerini iptal ettim karıştırdıkları için yanlış anlaşılma oldu,Sonra satıcı kanıt videosu istedi bende ekstra mikrofonumu bağlayarak kulaklığı ona taktım ve dip sesi videoda ses kaydı alarak hem videoyu+hemde sesi onlara mailden attım. Kontrol edilmesi 1 hafta sürdü ve en sonunda haklı gösterildim.Satıcı bana kablolu şekilde kullanılılabilir olduğunu o yüzden %50 iade isteği gönderdi bende çok itiraz etmeden kabul ettim ve iadeyi alıcağım.Mpow air pro yu 300 tlye satıp e910 aldım 544.84TRY 39% OFF|EKSA 5.8GHz Wireless Headphones E910 Gaming Headset with Microphone/ENC/7.1 Surround/Low Latency Headset Gamer for PS4/PS5/PC/TV|Phone Earphones & Headphones| - AliExpress.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…