Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.130
Elinize sağlık, E900 Pro ile bunun arasından seçim yapmam gerekiyordu ve E900 Pro'yu seçmiştim. Mikrofonunun çıkarılabilmesi falan olsa güzel olurdu ancak 350 TL bandındaki iyi kulaklıklardan diyebiliriz.

Hocam E900 Pro geldi mi oyun performansı konusunda ne diyebilirsiniz?

Hocam E900 Pro geldi mi oyun performansı konusunda ne diyebilirsiniz?
Bence oyun performansı gayet yeterliydi, ayrıca sorunuz varsa okuduktan sonra şuradan sorarsanız arkadaşın konusunu dağıtmayız:

Mpow Air Pro incelemesi olmadığı için Mpow Hava Pro incelemelerine ihtiyaç duyuluyordu. Mpow Air Pro incelemeniz çok güzel olmuş. Videolu Mpow Air Pro incelemesi de istiyoruz.

Mpow Air Pro incelemesi olmadığı için Mpow Hava Pro incelemelerine ihtiyaç duyuluyordu. Mpow Air Pro incelemeniz çok güzel olmuş. Videolu Mpow Air Pro incelemesi de istiyoruz.

Kameram veya en azından tripodum olsaydı mutlaka yapardım hocam. Bu kulaklığı çoğu kişinin bilmemesi ve Air modelinin sorunlu mikrofon bağlantı ve sürücü problemli halini alıp ek yazılımsal destek olmadan Fury X gibi kullanmaları üzücü. Bu kulaklık Fury X'den fazlası ve arada sadece 12 TL var. Orijinal sitede ise 15 dolar gibi bir fark. Cidden beklentimin çok çok üstünde kendisi.

Fury X'te yazılım yok mu?
Arada sadece 12 TL var.
Rampage mi 12 TL daha yüksek? Ayrıca bu kulaklık nasıl ucuza getirilebilir? Garanti işleri nasıl oluyor?

Ayrıca adeta 4 kişi kutunun üstünde zıplayıp geçmiş.

Fury X'te yazılım yok mu?

Rampage mi 12 TL daha yüksek? Ayrıca bu kulaklık nasıl ucuza getirilebilir? Garanti işleri nasıl oluyor?

Ayrıca adeta 4 kişi kutunun üstünde zıplayıp geçmiş.
Hocam fury x'in yazılımı kabloluda çalışıyor kablosuzdaki hali fake ve işlemiyor. Air modeli ile Air Pro arasında 12 TL var. Kupon kardeşliği+ mağaza kuponu ile ben 315TL'ye aldım. Daha ucuzu mümkündür ancak kupon kardeşliğinde butonu kırmak ve sülalecek oynamak gerek biraz. Garanti işleri rahat. Satıcıya yazınca direk yenisini yolluyor. Ben mesela 110 TL iade alacağım kutu hasarlı geldiği için. Değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik çok memnunum. İleride de kargo parasını ödeyerek değişim isteyebiliyoruz kulaklığın garanti süresi içinde.

Eski kulaklığı almadan yenisini yollamıyor mu?

Eski kulaklığı almadan yenisini yollamıyor mu?
Hocam bu satıcı biz yenisini direk yollarız diyenlerden. Ama officialdan alanlar ne yapıyor bilemiyorum. Zaten sadece kutu ezik diye para iadesini kabul ettiler. İşte ne kadarını geri istersiniz dediler. Ben gönlünüzden ne koparsa diyince 1/3ünü verelim ozaman sonuçta 3 temel parçadan biri bu halde diyip 110 tl önerdiler. Kabul ettim direk. Bahsettiğim sistem global Mpow garantisi.

Bu ürün size hangi kargo ile geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…