Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.133
İncelemeyi yapan arkadaşın attığı linkte Bluetooth yazıyor başlıkta başka bir fark göremedim. Bende almak istiyorum kafam karıştı.

Hocam 6$ gibi bir fark var bir de aynı mağaza özelliklere falan da baktım fark yok gibi.

Hocam BH415 modelinde ses kartı yok yani kulaklık 7.1 değil. Sürücüleri eski model ve belirtilmese bile wireless kalitesi olarak fark var. O modelde bazen kopmalar olabiliyor.
Hocam hiçbir fark göremedim ama ben olsam satışı yüksek olandan alırdım.
İncelemeyi yapan arkadaşın attığı linkte Bluetooth yazıyor başlıkta başka bir fark göremedim. Bende almak istiyorum kafam karıştı.
Hocam malesef farkını bilmiyorum. Ben de pek bir şey anlamadım.

Hocam mağazaya mesaj attım fark var mı diye eğer fark yok diye mesaj alırsam ucuzunu alacağım fark var derse sipariş sayısı çok olanı alacağım.

Hocam mağazaya mesaj attım fark var mı diye eğer fark yok diye mesaj alırsam ucuzunu alacağım fark var derse sipariş sayısı çok olanı alacağım.
Verdikleri cevabı ayrıca buraya yazar mısınız? Eğer fark varsa bende iptal edip diğerini alırım.

Ben de birazdan siparişi geçerim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-10-07-16-10-426_com.alibaba.aliexpresshd.png
    211,7 KB · Görüntüleme: 80
Hocam kargo size kaç günde ulaştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…