Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.102
Hocam benim kulaklık da geldi 50 TL vergi aldılar. Sesi beni çok etkiledi. Ama mikrofonu da bir sorun var bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Bir de ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Hocam kargo size kaç günde ulaştı?
18 günde hocam
Eki Görüntüle 915799
Hocam bu incelemeyi siz mi yazdınız?
Evet hocam
Hocam elinize kaç günde ulaştı?
18 günde hocam.
@Quanic Ürünün yazılımını kullanıyor musunuz?
Evet hocam kullanıyorum
Hocam benim kulaklık da geldi 50 TL vergi aldılar. Sesi beni çok etkiledi. Ama mikrofonu da bir sorun var bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Bir de ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
Hemen paylaşayım hocam.

7.1 kapalı kullanıyorum hocam.
Mikrofonda sorun var derken hocam? Bende gayet düzgün çalışıyor ve sesimi net iletiyor. Ses kalitesi cidden güzel. Oldukça da rahat. Vergi konusunda malesef şanssızmışsınız.

Hocam bunu da eklemek istedim. Kargo hasarlı geldiği için 115 iade aldım nerdeyse. Kulaklık 215TL'ye gelmiş oldu.

Hocam mikrofon sesi çok güzel iletiyor evet orda sorun yok. Lakin konuşurken bir anda karşıya bir cızırtı gidiyor ve sesim kesiliyor. Bir kaç saniye sonra geri geliyor.Geri geldikten sonra da sesim robotikleşiyor. Düzelmesi için bekliyorum olmazsa yeniden başlatıyorum bilgisayarı. Kulaklıkta da bazen şarkı dinlerken veya arkadaşlarla konuşurken sanki radyoda frekans değiştirirken bozulma olur ya öyle oluyor bir kaç saniye sonra düzeliyor.
Hocam bir dünya özellik var voice clarity smart sound vb. Onları kullanmıyor musunuz?

Hocam benim mikrofonda öyle bir sorun olmadı malesef sıkıntı nerde bilemiyorum. Ayarlarla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. Duruma göre satıcıya dispute açın. Problemi anlatın. Yenisini yollasınlar size kargo kodu verip. Siz de elinizdekini yollayın.
Ordaki onlarca özellik 7.1 açıldığında 7.1i geliştirmek için var. 7.1i iyi konuma getirsede verdiği o hafif yankıyı sevmediğimden stereo olarak kullanıyorum ben. O özelliklere ihtiyacım olmuyor çünkü çok fazla ses kasmak için kullanmıyorum. MMORPG oyuncusu olarak zaten 7.1 için almadım kulaklığı.

Malın geldiğini onaylaya basmıştım ama iletişime geçsem kabul ederler mi ki? İlk kullandığımda bir şey olmamıştı bende onaylamıştım.

Malın geldiğini onaylaya basmıştım ama iletişime geçsem kabul ederler mi ki? İlk kullandığımda bir şey olmamıştı bende onaylamıştım.
Hocam onayladıktan sonra 14 gün içinde dispute açabiliyorsunuz. Dispute veya tartışma aç diyip satıcıya sorununuzu bildirin. iade olarak da tam fiyatı koyun. Cevap vermezlerse 5 gün sonra para tamamen iade olur ürün elinizde kalır. Cevap verip çözüm ararlarsa da büyük ihtimalle yenisini yollarlar.
Çözümü beğenmezseniz reddedersiniz ve araya aliexpress girer. Size Aliexpressin kendisi yardımcı olur.

Hocam hangisini seçeyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-12-16-49-59-596_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…