Mpow Air Pro İncelemesi

• Konuyu başlatan Quanic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 31.122
@Quanic benim kulaklıkta arada bir ses kesilmesi oluyor 1 2 saniyelik sizde de böyle bir durum var mı

Kulaklık elime geçti. Fakat bende kulaklık üzerindeki sesi %100 yapınca fark edilir düzeyde %90 ve %0 a kadar çok ince bir tıslama mevcut. Donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü Pc'ye kablolu bağladığım zaman hiçbir dipses mevcut değil ama bu seferde mikrofon kayıtlarında bir dipses mevcut (bunu Y ayırıcı ile çözebilir miyim bilmiyorum, deneyeceğim). Fakat her türlü kablosuz performansı daha iyi kulaklığın. Başka bir sıkıntım yok ama şu sorun olmasaydı baya memnun olacaktım. Var mıdır şunu bir deneyin diyebileceğiniz bir şey yoksa değişim talep etmeli miyim bilmiyorum, sonuçta gelecek ürün de biraz piyango bekleme süresi de cabası.

Aynı sorun maalesef bende de var ama kulaklığı boşta iken çıkardığımda sorun olmuyor zaten ses varken de duyulmuyor o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum. Peki sizde hiç bağlantı kopmasi oluyor mu böyle 1 veya 2 saniye sonra geri bağlanıyor

Aynen benim de kafamdaki düşünce o kullanırsam en kötü boştayken çıkartacağım. Bu arada belirtmeyi unutmuşum bu problem bende sadece sol tarafta mevcut, sağ tarafta herhangi bir sıkıntı yok.

Dün 2 saat kadar deneme fırsatım oldu, bu süreç içinde bir kopma olmadı. Eğer dikkat ettiğiniz belli bir aralıkta veya etkenle kopuyorsa söylerseniz eve geçince test edip söylerim.

Evet benimde ses hep sol tarafdan geliyor aynı şekilde. Belli bir zamanda kopmuyor rastgele olduğunu düşünüyorum. Bir ara oyun oynarken aynı zamanda da arkadaşlarımla konuşurken kopmuştu ses üst üste bindi ondan olabilir mi dedim ama aynı şekilde müzik dinlerken de oluyor

O zaman değişim falan talep etsek muhtemelen aynı problem onda da olacak gibi, diğer arkadaşların da durum böyleyse üründe var bu problem. Sizin sorun için de bir süre deneyimlemek gerekecek eğer öyle bir sıkıntıyla karşılaşırsam yazarım tekrar.

Hocam bende kopma problemi hiç olmadı. Canavar gibi çalışıyor. Dipsesi çözmek için windowsdan değil kulaklıktan kısın. Bende %80 civarında tamamen kesiliyor dipses. Ancak bende de olduğunda sol tarafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…