MPOW wireless alınır mı?

KeyN_N

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2018
Mesajlar
7.414
Çözümler
24
Yer
Antalya
İyi günler. Gezinirken bu kulaklığa rastladım. Bu piyasada kablosuz bir kulaklık için fiyatı çok iyi geldi. Bildiğim kadarıyla Fury X'in logo basılmamış hali. Ama tam emin olamadım bu kulaklığın PRO, B415A gibi farklı farklı modelleri olduğu için. Sizce alınır mı?
 
Hocam kablolu sanırım.
1642588829140.png
 
580 liraya alınacak kablosuz kulaklıktan hayır gelmez. Bir de Çiçeksepeti satıyor, para çöpe gidebilir.
Neden? Zamanında forumda PRO modelinin incelemesi vardı ve gayet iyi diyordu. Bu tam hangi model ondan emin olamadım.
2.4G diyor ve aşağıda kablosuz olduğunu belirtiyor.
 
Neden peki? Zaten aslında oradan almayacaktım. Çok az kullanılmış 2. elini 400 TL'ye bulunca, sıfır ne kadar diye araştırınca karşıma çıktı sadece.
Riski almak istemediğim için. Fason ürün olduğu dediğiniz gibi belli ama merdiven altı da olabilir. Deneyip iade etme şansı varsa alınabilir.
 
580 liraya alınacak kablosuz kulaklıktan hayır gelmez. Bir de Çiçeksepeti satıyor, para çöpe gidebilir.
Ürünü kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ses kalitesi Wireless olarak gayet güzel. Mikrofon kalitesi fiyata göre muhteşem (Wireless ve Wired'da). Kablo ile bağladığımda sesin ayrı bir kalitesi var ve mükemmel. Üründen memnunum. 550 TL'ye almıştım, bir ay oldu. Tek sıkıntısı kulağımı biraz terletmesi olabilir, eee sonuçta kulak pedleri deri.
@KeyN_N hazır aklıma gelmişken söyleyeyim. Üründe eğer kulaklık üzerindeki ses açma kısma ayarını fullerseniz ürün de sanki arkada hava varmış gibi sürekli ses geliyor. Çözüm basit az aşağı indiriyoruz ve ses tamamen kesiliyor. Şarjı azaldığı zamanda sol taraftan sürekli dııııtt diye ses geliyor, şarjını doldurunca sorun kalmıyor.
@KeyN_N Alırken Wireless almaya dikkat edin. En son 800 TL'idi. Bu linkteki Wireless mı kablolu mu emin olamadım.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220118_175916.jpg
    IMG_20220118_175916.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Geri
Yukarı