Mr Beast hakkında ne düşünüyorsunuz?

xienion

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
721
Çözümler
4
Mr Beast son 1 yılda 120 milyon abone almış. Son zamanlarda gördüğüm en iyi kanal, kurgu var mı yok mu bilmiyorum ama yardım videoları göz dolduruyor. Bu adam hakkında düşünceleriniz neler, acaba adamı sevmeyen var mıdır?
 
Güzel işler yapıyor, kanalını çok büyüttü, başarılı bir insan.

Bu kadar abone toplamak ve izlenmek her yiğidin harcı değil, hakkını vermek gerek.

Birisi başarılıysa saygı duymak da gerek.
 
Kurgu, bir işi kötüleştirmez. Bir video eğlenceliyse başarılıdır.
 
Başarılı bir adam. Eğlence formatında zirvelere oynuyor. En azından YouTube için fazla kaliteli bir adam diyebilirim.
 
Çok izleniyor ama videoları beni sıkıyor. Yaptıkları şakalar hep zorlama geliyor ama meraktan videolarına bakıyorum. Ürettiği içerik aslında televizyonlara üretilen yarışma programlarının kısaltılmış hali gibi. İnsanlara araba hediye ettiği bütün bir dükkanı satın alıp dağıttı videolar güzeldi ama gerisi kalitesiz yarışma videoları.(Kalitesiz derken çok para harcanıyor emek veriliyor belki ama videoları izlemek bir keyif vermiyor video olarak kalitesiz.)
 
Çok izleniyor ama videoları beni sıkıyor. Yaptıkları şakalar hep zorlama geliyor ama meraktan videolarına bakıyorum. Ürettiği içerik aslında televizyonlara üretilen yarışma programlarının kısaltılmış hali gibi. İnsanlara araba hediye ettiği bütün bir dükkanı satın alıp dağıttı videolar güzeldi ama gerisi kalitesiz yarışma videoları.(kalitesiz derken çok para harcanıyor emek veriliyor belki ama videoları izlemek bir keyif vermiyor video olarak kalitesiz.)

Mesela arabayı koruyup korursan senin olur tarzi içerikleri beni de sıkıyor. Daireden son çıkan kazanır gibi 100 kişilik yarışmaları gayet iyi bence.
 
Bu şekilde sonsuz içerik üretebilir. Çünkü bu tarz videoları insanoğlu hep beğenir. Para harcanması, bir şeyleri patlatmak vs. Videodan elde ettiği gelirlerle yeni video yapıyor. Diğer yerlerden gelen paraları da kendine saklıyor. Stratejik açıdan zekice.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı