MS GE60 2PC 401XTR'ye casper PC'nin windows 7'sini kurdum sorun olur mu?

extiremi

Hectopat
Daha fazla  
İlk olarak ürünü almış bulunmaktayım.

Ürünü freedos olarak aldım. Zamanında Casper masaüstü bilgisayarım ile gelen win 7 kurdum. Bilgisayarım sistem özelliklerinde sistem üretici olarak casper'ı gösteriyor bu bir performans sorun oluşturur mu ayrıca şuan korsan ürün mü kullanmış oluyorum ?

MSI'ın sitesinden ürünü etkinleştirmek istedim ancak üye olamıyorum siteye bir türlü kabul etmiyor. Her şeyi doldurup gönderiyorum sonrasında giriş kısmında hatalı ya da yanlış mail ya da parola diyor şifremi sıfırla diyince de böyle bir mail adresi bulunmamaktadır yazıyor dolayısı ile ürünün kayıt işlemini yapamadım nasıl halledebilirim?

Ürünle birlikte gelen xsplit'i kuramadım windows 2003/xp 32-64/vista'ya uyumlu değildir hatası alıyorum ancak işletim sistemim windows 7.

İlginize çok teşekkürler.
Adsız.jpg

Son düzenleme:
Eski casper kasasının yanındaki key ile windows u etkinleştirdim ürün anahtari yukarıdaki görüntü ile farklı hale geldi windows unuz etkin yazısı var zamanında para verdiğim şeyin korsan olma derdiyle falan uğraşmam heralde değil mi ? biraz cahilim bu konularda 3000 lira verip makina aldık herşeyi tam olsun derdin deyim. :) diğer konularda ne yapmam gerekir ?

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Ben olsam gene de 8.1 kurardım, yukarıdaki şekilde işine yararsa yararlanabilirsin.
Ürün kaydında ne olup bittiğini görüp okuma şansım olmadığı için birşey söyleyemem, belki CAPS LOCK'a parmağın değmiştir, Türkçe karakter kullanmışsındır vs.

Program için de aynı durum geçerli, dilersen kurulum dosyasını sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk formatında çalıştırma ayarları yapabilirsin.

Sıradan bir ev kullanıcısı olarak para verme Windows 8.1 için. Öğrenciysen 8.1 Pro'yu ücretsiz alabiliyorsun sanırım ancak üniversite/bölüm gibi kısıtlamalar var mı bilmiyorum araştırman lazım. Eğer ücretsiz olarak alamıyorsan 1 dakika içinde sağlam crack bulabilirsin internetten. Güncelleştirmeleri de çatır çatır alabiliyorsun o crack ile.

Hep dediğim gibi gelişmiş ülkelerde yaşayıp alım gücü bizden 6 kat daha fazla olan insanlardan daha da pahalıya alıyoruz bu yazılımları. Enayi yerine konmaya gerek yok, ne zaman Microsoft gibi firmalar ülkelerin alım güçlerine göre fiyat politikası belirleyecek, ne zaman bu ülkedeki satıcılar da %300 gibi kar marjıyla bize bu ürünleri kaktırmayacaklar ancak o zaman orijinal yazılım alınır bu ülkede.

Elimde olsa bize bağlı olan şirketlere bile aldırmam orijinal yazılım da BSA yüzünden lisanslama için on binlerce TL harcatmak zorunda kalıyoruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı