MSConfig ayarı sonrası mikrofon erişimi sağlayamıyorum

AliSezgin_0

Kilopat
Arkadaşlar FPS yükselteceğim diye gittim MSConfig'den tüm hizmetleri durdurdum, sonra çalışmadı hizmetler. Hallettim onu internetten. Şu an ayarlar kısmında oturum açamıyorum. Windows Update'e giremiyorum ve gizlilik ayarlarında uygulama izinlerinden birine tıkladığımda 3-5 saniye sonra çöküyor. Bu yüzden dolayı da oyunlarda ne ses duyabiliyorum ne de sesim gidiyor. Ve ayarlarda oturum aç seçeneğine tıklayıp bilgilerimi girdigimde böyle bir hata veriyor.

Screenshot_164.png

Screenshot_165.png

Geri yükleme yapabilir misiniz?
Sistem geri yükleme mi?

Şunu da belirtmek istiyorum bunu bir programla düzelttim hatta linkini bırakıyorum Set Windows Services To Default Startup. Buradan onu düzelttikten sonra MSConfig'te hizmetlerde tüm Microsoft hizmetlerini gizle diye bir şey var, bu hatalar olmadan önce oraya bastıgımda bayağı bir şey çıkıyordu ama şu anda çıkmıyor. Onunla alakalı olabilir mi?

Sorunu format atarak çözdüm arkadaşlar, vaktinizi boş yere harcadıysam özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı