MSConfig İşlemci Sayısı ayarı

Eginli1986

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunlara az da olsa 5 FPS-10 FPS katkısı olması için diyorum. Burada 4 çekirdek var, ben de o tiki işaretliyip 4 yapıp uygula yaparsam faydası olur mu? Böyle olunca 1 çekirdek çalışıyor sanırım. Öyle olunca 4'ü birden mi çalışacak ve doğal olarak az da olsa katkısı mı olacak? Mesela gelişmiş sistem ayarlarından en yüksek performansa tıklıyorum, oyunlara girerken iyi oluyor, fark ediyorum. Bunun için ne dersiniz ve önerirsiniz? Resim ekledim, çıktı mı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    50,9 KB · Görüntüleme: 115
Biz zaten yardım etmek için buradayız. Siz dediğimiz gibi konu açın. Yardımcı oluruz.
Allah senden razı olsun, konu açıyorum şimdi. Yanlış da açabilirim hani beni kısıtlıyorlar ama vallahi bilmediğimden dolayı oluyor. Ben bir açayım konu. İnşallah yanlış açmam, kısıtlanmam. Hemen kardeşim, açıyorum hemen. İnşallah olur ya Allah'ın izniyle.
Biz zaten yardım etmek için buradayız. Siz dediğimiz gibi konu açın. Yardımcı oluruz.
2200 saniye beklemek gerekiyormuş off ya patlamaz dimi laptopum he kardeşim :( 25 sene sonra 1 tane alabildim hani 2ci el kendime göre kendimce.
kardeşim acil ordamısın kardeşim
kardeşim ordamısın bana yardım edermisin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı