MSConfig'de çekirdek sayısını 4 yapınca FPS çok düştü

Goktug_Y

Femtopat
Daha fazla  
Oyunlarda 30 50 FPS alıyorum. Normalde 260 almam lazım normalde. 4 çekirdek yazıyordu ve 4 çekirdeği işaretledim, %100 de olamaya başladı işlemci, nasıl düzelteceğim?

Oyunlarda 30 50 FPS alıyorum. Normalde 260 almam lazım normalde. 4 çekirdek yazıyordu ve 4 çekirdeği işaretledim, %100 de olamaya başladı işlemci, nasıl düzelteceğim?
Birincisi kullanmış olduğunuz sistem ve oynadığınız oyun nedir?
İkincisi de MSConfig'de yer alan çekirdek ayarı ile oynadıktan sonra bu sorun yaşandıysa, ayarı yeniden eski haline getirin.

Birincisi kullanmış olduğunuz sistem ve oynadığınız oyun nedir?
İkincisi de MSConfig'de yer alan çekirdek ayarı ile oynadıktan sonra bu sorun yaşandıysa, ayarı yeniden eski haline getirin.

Eskiden 4 çekirdek gösteriyordu 4'e aldım %100 oldu ondan sonra sadece 2 işlemci göstermeye başladı göstermiyor şu an 1 de kullanıyorum ama hala aynı.

Sisteminizi artık belirtecek misiniz?

Tabii ki intelpentium G4560 RX460 2 GB H100M PRO-VD 500W corsahair RAM 8 GB.
Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönün. 260 FPS mi alıyordunuz önceden? İşlemcinin kullanımını hangi uygulamayla ölçüyorsunuz? İşlemci sıcaklığı nasıl?

League of Legends oyununda oyuna başladığımda 260 FPS alıyorum ve koridor boyunca 140-150 FPS ile oynuyorum ama şu anda 40 30.
Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönün. 260 FPS mi alıyordunuz önceden? İşlemcinin kullanımını hangi uygulamayla ölçüyorsunuz? İşlemci sıcaklığı nasıl?

League of Legends oyununda oyuna başladığımda 260 FPS alıyorum ve koridor boyunca 140-150 FPS ile oynuyorum ama şu anda 40 30.

League of Legends oyununda oyuna başladığımda 260 FPS alıyorum ve koridor boyunca 140-150 FPS ile oynuyorum ama şu anda 40 30. 100 derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…