sypth21 Decapat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 5 14 Şubat 2021 #1 Ryzen 5 3600X işlemcim var, eğer tüm işlemcileri kullanırsam sorun olur mu?
Çözüm Bora Dere 14 Şubat 2021 Siz oraya tik koysanız da koymasanız da tüm çekirdekler kullanılıyor zaten. Kaldırın tiki, MSConfig ayarlarını kurcalamayın.
Siz oraya tik koysanız da koymasanız da tüm çekirdekler kullanılıyor zaten. Kaldırın tiki, MSConfig ayarlarını kurcalamayın.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 14 Şubat 2021 #2 Siz oraya tik koysanız da koymasanız da tüm çekirdekler kullanılıyor zaten. Kaldırın tiki, MSConfig ayarlarını kurcalamayın. Artı 1 Eksi Çözüm
Siz oraya tik koysanız da koymasanız da tüm çekirdekler kullanılıyor zaten. Kaldırın tiki, MSConfig ayarlarını kurcalamayın.
KS KS sypth21 Decapat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 5 14 Şubat 2021 #3 Bora Dere dedi: Siz oraya tik koysanız da koymasanız da tüm çekirdekler kullanılıyor zaten. Kaldırın tiki, MSConfig ayarlarını kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorsa böyle bir ayarı neden koymuşlar onu anlamadım. Ama ellemiyorum, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Siz oraya tik koysanız da koymasanız da tüm çekirdekler kullanılıyor zaten. Kaldırın tiki, MSConfig ayarlarını kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorsa böyle bir ayarı neden koymuşlar onu anlamadım. Ama ellemiyorum, teşekkürler.