Mscvin nedir?

Zagros Kanat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13400F - MSI RTX 4070 Ventus 3X - Corsair Vengeance 6000MHZ 32GB - Asus B660-A Gaming Wifi - Samsung 980 Pro 1TB - NZXT H5 Flow - Coolermaster MF120 - Corsair RM750 80+ Gold - Samsung G5 Odyssey 144Hz 32"
Görev yöneticisinde başlangıca tıkladım, başlangıçta mscvin diye bir yazılım vardı ve PC açıldığında açılıyormuş. Yeni gördüm. Nedir bu yazılım?
Not: Virüs olduğun düşünüyorum 2 gün önce kendi kendine Skype falan açıldı arkaplanda on kapatmak için girmiştim bunu gördüm.

Son düzenleme:
Hocam bilgisayarınızda yabancı yazılımlar olabilir. Antivirüs programı ile kontrol edin. Bunlar crack dosyaları da olabilir.

Hocam bilgisayarınızda yabancı yazılımlar olabilir. Antivirüs programı ile kontrol edin. Bunlar crack dosyaları da olabilir.

Malwarebytes bir şey bulamadı crack program kullanmıştım fakat direk sildim.

Keylogger var bilgisayarında. Lamer bile olamayacak salağın biri atmış sana. İmzamdan KIS 2020 ile sistemi tam tarama yapın. AV'siz bilgisayar kullanırsan böyle olur.

Keylogger var bilgisayarında. Lamer bile olamayacak salağın biri atmış sana. İmzamdan KIS 2020 ile sistemi tam tarama yapın. AV'siz bilgisayar kullanırsan böyle olur.
Ben tam anlamadım da Anti virüs kullanıyorum zaten
Keylogger var bilgisayarında. Lamer bile olamayacak salağın biri atmış sana. İmzamdan kıs 2020 ile sistemi tam tarama yapın. Av'siz bilgisayar kullanırsan böyle olur.

Bilgisayrımdan mail bilgilerm vs her şey gitti yani.
Keylogger var bilgisayarında. Lamer bile olamayacak salağın biri atmış sana. İmzamdan kıs 2020 ile sistemi tam tarama yapın. Av'siz bilgisayar kullanırsan böyle olur.

Ben bu adamla uğraşmak istiyorum dava açma vs hakkım var mı belliki gram bilgisi olmayan biri bu aklını alayım ben bir onun bulabilme ihtimalim falan var mı bu adamı.

Bilişim polisine veya cihazı ellemeden hala aktif ise zararlı savcılığa verip bulabilirsin.

Hangisi?

Malware bytes kullanıyordum Free verisyonunu Kaspersky ücretli ve param yok.

Kaspersky ücretli değil deneme süürmleri var çoğu güvenlik yazılımın. Çoğu yazılımın ücretsiz sürümleri de var biraz araştırın.

Evet yaptım fakat Kaspersky'da herhangi bir şey bulamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı