MSFS kendi evimi nasıl bulurum?

Weroxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım. MSFS indiriyorum. Kendi evimi ve AVM vb. yerler bulunur mu acaba? Babama o kadar şey anlattım şimdi olmazsa biraz kötü olur :D

Sağ olun. Rahatladım şu anda :)
Rica ederim. Tavsiyem MSFS'i "evimi bulayım" kafasında kullanmamanız. Yani 1-2 defa yapabilirsiniz, bildiğiniz yerlerin üzerinde uçmak iyi oluyor ama MSFS'de tüm dünya bulunuyor ve gördüğünüzden çok görmediğiniz yerleri gezmenizi öneririm. Ayrıca MSFS ileri seviye bir uçuş simülasyonu, VFR (görsel) uçuşların yanı sıra eğitim seviyesi uçaklarla IFR (aletli) uçuşlar yapmak da oldukça keyifli.

Rica ederim. Tavsiyem MSFS'i "evimi bulayım" kafasında kullanmamanız. Yani 1-2 defa yapabilirsiniz, bildiğiniz yerlerin üzerinde uçmak iyi oluyor ama MSFS'de tüm dünya bulunuyor ve gördüğünüzden çok görmediğiniz yerleri gezmenizi öneririm. Ayrıca MSFS ileri seviye bir uçuş simülasyonu, vfr (görsel) uçuşların yanı sıra eğitim seviyesi uçaklarla ıfr (aletli) uçuşlar yapmak da oldukça keyifli.

Kesinlikle öyle yapacağım Paris'i dolaşıcağım İstanbul'u turluyacagım dubai, Almanya gibi güzel yerlerin üzerinden geçmek çok keyif verecektir Türkiye'yi gezmekte çok keyifli olacaktır uludağ vb. yerler varsa gitmeyi planlıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım. MSFS indiriyorum. Kendi evimi ve AVM vb. yerler bulunur mu acaba? Babama o kadar şey anlattım şimdi olmazsa biraz kötü olur :D

Evini bulmak için 2 yolun var. Ya yaşadığın yerin üstünden uçarken görmeye çalışacaksın ya da uçağı bir yere çakacaksın drone moduna geçip bulacaksın. Drone kamerası biraz yavaş. Ayrıca oyunda evin %99 ihtimalle 2D'dir. Çevrende önemli popüler bir yer varsa da 3D'dir muhtemelen. Ben mesela FB, GS, BJK stadlarına gittim 2D idi. Ultra grafikler ve internet modu açıktı oyunda. Ama mesela çağlayan adliyesi 3D idi. Yani babanı gazlaman biraz kötü olmuş otobanlar ve yollarda 2D olur zaten aşırı kalitesiz. New York gibi önemli yerlerde sadece tüm yapılar 3D.

Evini bulmak için 2 yolun var. Ya yaşadığın yerin üstünden uçarken görmeye çalışacaksın ya da uçağı bir yere çakacaksın drone moduna geçip bulacaksın. Drone kamerası biraz yavaş. Ayrıca oyunda evin %99 ihtimalle 2D'dir. Çevrende önemli popüler bir yer varsa da 3D'dir muhtemelen. Ben mesela FB, GS, BJK stadlarına gittim 2D idi. Ultra grafikler ve internet modu açıktı oyunda. Ama mesela çağlayan adliyesi 3D idi. Yani babanı gazlaman biraz kötü olmuş otobanlar ve yollarda 2D olur zaten aşırı kalitesiz. New York gibi önemli yerlerde sadece tüm yapılar 3D.
Çünkü New York gibi yerlerde fotogrametrik modellemeler var. Yapay zeka tarafından değil gerçek uçaklar ile uçup görüntü alınarak 3D gerçek kaplamalar ile yapıldığı için işte o zaman gerçeğin birebir aynısı olmuş oluyor. Türkiye şimdiye kadar World Update almadı. Bu yüzden fotogrametrik değil, yapay zeka ile 3D modeller var. Stadyumlar, köprüler, önemli yerler için internette birçok ücretsiz mod bulunuyor. Benim mod paketimde İstanbul oldukça güzel duruyor ve bizim ve tanıdıklarımın evi de kısmen benziyor.

Bunun dışında yapay zeka ile yapılan yollar da kalitesiz duruyor. Fotogrametrik yerlerde iyi sadece. Ev nasıl %99 2D anlamadım. Benim gözlemlerime göre %90 3D modellemeler var yapay zekanın oluşturduğu yerlerde.

Çünkü New York gibi yerlerde fotogrametrik modellemeler var. Yapay zeka tarafından değil gerçek uçaklar ile uçup görüntü alınarak 3D gerçek kaplamalar ile yapıldığı için işte o zaman gerçeğin birebir aynısı olmuş oluyor. Türkiye şimdiye kadar World Update almadı. Bu yüzden fotogrametrik değil, yapay zeka ile 3D modeller var. Stadyumlar, köprüler, önemli yerler için internette birçok ücretsiz mod bulunuyor. Benim mod paketimde İstanbul oldukça güzel duruyor ve bizim ve tanıdıklarımın evi de kısmen benziyor.

Bunun dışında yapay zeka ile yapılan yollar da kalitesiz duruyor. Fotogrametrik yerlerde iyi sadece. Ev nasıl %99 2D anlamadım. Benim gözlemlerime göre %90 3D modellemeler var yapay zekanın oluşturduğu yerlerde.

Ben 1 yıla yakın süre boyunca oynadım Xbox Game Pass üzerinden ve bende öyleydi. İnternetim iyi olduğu için güncelliyordu her vakit. Oyunda başta iki seçenek sunuyor internetten mi yoksa internetsiz mi diye. Ben internetli seçiyordum hep o yüzden olabilir. New York taraflarında da yol kötüydü. Yol bazen yukarıda bazen aşağıda, ağaçlar bazen yollarda yol kalitesi desen kötü. Oyunun world Update almadığı ve popüler olmayan yerlerde ben hep 2D ile karşılaştım. İstanbul'da popüler bir yer olmasına rağmen 3D değil. Ayrıca orada arkadaşın evinden bahsettim genel olarak değil. Bende mesela empire states binası da değişikti. Yani 3D idi ama görüntüsü biraz çamurdu. İnternetim ise yeterli gayet. 80Mbps download 13 Upload'ı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı