MSFS "WerFault.exe" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

recep668899

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
sessiz suikastçilik
RAM
8 GB
Ekran kartı
RTX 4080
İşlemci
Ryzen 7 7800
Arkadaşlar normal bir şekilde uçuş yapacaktım ancak oyun açılacakken bu hatayı aldım. Sebebi nedir?

D45A17A6-2E02-4F78-B6D6-4C400712C007.png

Arkadaşlar normal bir şekilde uçuş yapacaktım ancak oyun açılacakken bu hatayı aldım. Sebebi nedir?

Eki Görüntüle 2590325
Windows'un arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Ardından oraya sfc /scannow yazın ve işlemin bitmesini bekleyin. Eğer bittikten sonra uzun bir yazı gelirse bilin ki sorun var ve sorunları düzeltmiş.

Windows'un arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Ardından oraya sfc /scannow yazın ve işlemin bitmesini bekleyin. Eğer bittikten sonra uzun bir yazı gelirse bilin ki sorun var ve sorunları düzeltmiş.
Herhangi bir sıkıntı yok diyor.

Bence sıkıntının bununla alakası yok farklı bir uçakla uçmayı denediğimde oyun açılıyor.
Bu uyarı Windows'un kendi durumuyla alakalı diye biliyorum. Sanırım ya hata raporlama ile alakalı ya da sorun giderici ile alakalı bir hata bu.

Yani bazı şeyler bozulmuş olabilir.

Sanmıyorum. Eğer hep korsanla veya bilinmedik yerlerden program, oyun vs. indiriyorsanız bulaşabilir. Fakat çok fazla uğraşmıyorum veya hiç indirme yapmadım diyorsanız virüs değildir.

Başka bir uçağı denemeden önce yeni gelen Windows güncellemesini yapmıştım. Onunla alakalı da olabilir. Bir sürü etken var. Hatayı bulması zor ama tahminimce RAM az olduğu için oyunu açarken sıkıntı oldu. Teşekkür ederim.

Tekrardan CMD komutunu yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodları deneyin.

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Başka bir uçağı denemeden önce yeni gelen Windows güncellemesini yapmıştım. Onunla alakalı da olabilir. Bir sürü etken var. Hatayı bulması zor ama tahminimce RAM az olduğu için oyunu açarken sıkıntı oldu. Teşekkür ederim.
Eğer güncellemeden sonra olduysa güncellemeyi silip tekrardan deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı