MSI 1 TB Spatıum M470 vs Crucial 1 TB P5 Plus vs Kingston 1 TB KC3000

O listede Samsung SSD 980 modelinin yer alması diğerlerine ağır hakarettir. KC3000 aralarında en mantıklısıdır.

Hatta bugün 1TB KC3000'i almayı istedim ama birikimimi de tamamen harcamak istemedim. Riske girip döviz kurunun bir müddet direnmesi ve SSD fiyatlarının düşeceği söylentisine göre hareket edeceğim.

Evet daha iyi 1TB'a bütçesi yeterse konu sahibinin alabilir:

Evet daha iyi 1TB'a bütçesi yeterse konu sahibinin alabilir:
Onu görmemiştim karşılaştırmaya onuda ekledim :)

FURY Renegade ile KC3000 ikiz gibiler. Ancak Fury Renegade olanın garantisi biraz daha fazla(1PBW vs 800TBW). Aradaki fiyat farkını verip vermemek size kalmış. Diğer seçeneklerden birisi bariz düşük, diğer ikisi yurt dışı gelişli olduğundan dolayı Bu ikisi arasında tercih yapılmalı diye düşünüyorum.
resim_2022-11-01_172728048.png

Kaynak:

P5 Plus 1TB kullanıyorum gayet memnunum. Şu an PCI-e 3 anakart da takılı ama PCI-e 4 olan diğer sistemimde test ettim vadettiği hızları veriyor. PCI-e 3 de de 3,500W 3,500R alıyorum. Soğutma konusunda da şuana kadar sıkıntı yaşamadım üzerinde soğutucu olmamasına rağmen 65 dereceyi geçmedi yük altında boşta 44 derece.

Benzer ürünler arasında arada kalıp Kingston KC3000 siparişi verdim. Bence F/P olarak bakıldığında bugünün şartlarında en iyi ürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı