MSI 1050 Ti anakart tanımıyor

Driver kurulmamış olabilir. Ben 1 2 sene önce sisteme format atmıştım. Ekran kartı VGA olarak geçiyordu. Biraz araştırdım diriverları kurulu olmadığını öğrenmiştim.
Evet driver kurulamıyor anlayamadık. Ekran kart sıkıntılı olsa heralde ışıkları yanmaz ve hiç görüntü olmazdı değil mi?
Teşekkür ederim bir bakayım.
Evet driver kurulamıyor anlayamadık. Ekran kart sıkıntılı olsa heralde ışıkları yanmaz ve hiç görüntü olmazdı değil mi?

Teşekkür ederim bir bakayım.
Konuyu okudum. Windows güncellemesi ile olayı çözenler olmuş. Ben de baktım şu an windows 10 sürümüm güncel mi diye değilmiş. Ayarlar güncelleme ve güvenlikten sürümü güncelle dedim. %100! e kadar bayağı sürdü sonra yüke dedim ama güncellemeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu diyip güncellemiyor. Ekran görüntüsünü atıyorum. Sonra Microsoftun sitesinden güncelleştirmeyi denedim %5 olmadan aynı ibare çıktı. Bu windows 10!u güncelleştirmenin başka yolu var mı?
Değerli arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Sorun çözüldü.
''windows 10 güncelleştirme yardımcısı'' indirdim (internet sitesinden) ve güncelleştirmeyi bu şekilde yaptım. Yükleme yaklaşık 40 dakika sürdü ve yükleme sonunda bilgisayar 5-6 kez kendi kendine açıldı kapandı ve o arada görüntü cam gibi oldu. Soluk ekran gitti. O an anladım zaten. Aygıt yöneticisi ekran bağdaştırıcısında NVİDİA GTX 1050 Tİ olarak görünüyor artık. Sadece göz kırpmalar oluyor arada o da hdmı to vga çeviriciden kaynaklı yüksek ihtimal. Daha iyi bir çevirici tavsiyesi olan varsa alabilirim. Özellikle @enes.wtp Cümleten iyi geceler dilerim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    148,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı