MSI 1050 Ti ne kadar eder?

Selamlar. Ekran kartım fotoğraftaki ekran kartı ve PC'yi satmaya kalkarsam onun kaç para olduğunu nereden görürüm? Hiçbir yerde satılmıyor sadece fanları satılıyor. 0'ını soruyorum.

2000TL eğer satacaksanız alıcı olabilirim ekran kartı temiz mi?

2000TL eğer satacaksanız alıcı olabilirim ekran kartı temiz mi?
Aslında satmayı düşünmüyorum şuan da bana lazım. Fiyatını öğrenmek için yazmıştım 1-2 ay sonra durumlar değişir ise satabilirim. Kart ben de 1 buçuk yıldır var mining zaten yapmadım yoracak şeyler yapmadım sadece oyun oynadım GTA 5 gibi ama 2000 ₺ Bu kart a verilmez. Sahibi olarak söylüyorum gerçekten verilmez 1080p de pek verimli olmaz.

Aslında satmayı düşünmüyorum şu an da bana lazım. Fiyatını öğrenmek için yazmıştım 1-2 ay sonra durumlar değişir ise satabilirim. Kart ben de 1 buçuk yıldır var mining zaten yapmadım yoracak şeyler yapmadım sadece oyun oynadım GTA 5 gibi ama 2000 ₺ bu kart a verilmez. Sahibi olarak söylüyorum gerçekten verilmez 1080p de pek verimli olmaz.

Ben sıfır almayı düşünüyorum sıfır 2000TL benim oynayacağım oyunlar belli olduğu için 1050 Ti bana yeter.

Ben sıfır almayı düşünüyorum sıfır 2000TL benim oynayacağım oyunlar belli olduğu için 1050 Ti bana yeter.
Benden alma o zaman. Hem 2. el hem de fiyatı 500-600 arttırarak 1650 alabilirsin. Ya da daha az kullanılmış bir 1050 ti, çünkü 2 senedir kullanıyorum 2000 ₺ ye satmam hiç etik olmaz.

Benden alma o zaman. Hem 2. el hem de fiyatı 500-600 arttırarak 1650 alabilirsin. Ya da daha az kullanılmış bir 1050 Ti, çünkü 2 senedir kullanıyorum 2000 ₺ ye satmam hiç etik olmaz.

1650 olabilir sıfır alacağım siz elinizdekini satmayın bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı