MSI 1070 Armor vs 1060 Gaming X

Trahmet541

Kilopat
Daha fazla  
Evet asıl sorum şu. Armor modeli Gaming X'e göre daha ucuz. Malzeme kalitesi ve soğutma açısından biraz daha az. Hangisi daha serin olur 1060 Gaming X mi 1070 Armor mu?
Benim 2 düşüncem var 1070 daha güçlü 1060'ın ısındığı oyunlarda fan bile devinmez daha serin olur. Diğer düşüncem de Gaming X in fanları soğutma bakır borusu kalın ve daha iyi daha iyi soğutur.

Evet asıl sorum şu. Armor modeli Gaming X'e göre daha ucuz. Malzeme kalitesi ve soğutma açısından biraz daha az. Hangisi daha serin olur 1060 Gaming X mi 1070 Armor mu?
Benim 2 düşüncem var 1070 daha güçlü 1060'ın ısındığı oyunlarda fan bile devinmez daha serin olur. Diğer düşüncem de Gaming X in fanları soğutma bakır borusu kalın ve daha iyi daha iyi soğutur.
Tabii ki 1070 sırf bu yüzden 1060 seçmezdim. Gaming X ile Armor arasında en fazla 5 derece ve 2-3 FPS olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı