MSI 1650S Ventus XS vs Galax 1650S vs Gigabyte 1650S

Proposition Joe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da görülebileceği üzere bugün ekran kartı alacağım.
Kasa Corsair Spec Delta.
İşlemci 1600 AF.
Anakart ise Gigabyte B450M S2H.
Bu 3 ekran kartının fiyatları şu an yakın sanırım en pahalısı aralarında Gigabyte, MSI Ventus XS indirimde şu an. Sizce hangisi soğutma açısından daha iyi olur? Galax alsam pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa Corsair Spec Delta.
İşlemci 1600 AF.
Bu 3 ekran kartının fiyatları şu an yakın sanırım en pahalısı aralarında Gigabyte, MSI Ventus XS indirimde şu an. Sizce hangisi soğutma açısından daha iyi olur? Galax alsam pişman olur muyum?
Galax seçerdim zaten sıkıntılı model değil.

Galax 1650s Kullanan insanlar biliyorum pek şikayetleri olduğu söylenemez. Bence çok da büyük fark olacağını sanmıyorum benzer tip ekran kartları zaten 3'ü de pişman etmez gibi. Bu durumda biraz da parasına bakmak daha mantıklı gibi. Galax tercih edilmeli şahsi düşüncem

Kasa Corsair Spec Delta.
İşlemci 1600 AF.

Kalite olarak Gigabyte en iyisi gibi gozukuyor. Bana sorarsaniz 1650S ısınan bir kart olmadigindan en ucuzunu yani Galax'ı alın derim sizi uzmez o da kaliteli fiyat performans bir karttir.

Kasa Corsair Spec Delta.
İşlemci 1600 AF.
En ucuzu hangisiyse onu alın kart zaten ısınmıyor sorunlu 1650S pek görmedim.

dostlar değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. tercihimi Galax 1650s'den yana kullanacağım teşekkürler. son olarak sizce kasa bu sistem için gereksiz mi pahalı yoksa Corsair Spec Delta geleceğe yönelik olarak alınır mı ?

Galax olanını kullanıyorum gayet memnunum size de öneririm. Stabil ve serin çalışıyor.

Kasa olarak Corsair Carbide Spec Delta kullanıyorum. Geleceğe dönük bir kasa bence. Uzunca bir süre götürür. Zamanında 500 TL'ye almıştım ancak şuan 850 TL seviyesine çıkmış. Buna rağmen parasını hak ettiğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı