MSI 1660 Ti Gaming X RGB'si hızlı hızlı yapıp sönüyor

AETLS

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : Ryzen 7 7800X3D
GPU : MSI Rtx 4070 Super Gaming X Slim
MotherBoard : MSI MB B650 Gaming Plus
CPU Cooler : MSI CORELIQUID E360 ARGB
RAM : CORSAIR Vngnc DDR5 2X16 6000MHZ CL30
SSD : MSI Spatium M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB
PSU : MSI A750GL PCIe5 750W 80+ Gold
Bende MSI 1660 Ti Gaming X var. Üstünde ayarlanabilir RGB var. Oyunlara girince o RGB çok hızlı yapıp yapıp sönüyor,(bozuk lamba gibi) taki oyunu kapatana kadar devam ediyor. Ekran kartım 0 kendim aldım 1.5 yıl oldu ilk başlarda da böyle bir şey vardı.

Ryzen 5 3600.
ASUS Prime A320M-K
MSI 1660 Ti Gaming X
Hadron 600W PSU.

Bana PSU yetmiyor gibi geldi. Ekran kartının güç kabloları takılı değil mi?

Takılı. Bende PSU yetersiz diye düşünüyorum.
@TeknolojikOyuncu'ya kısmen katılabilirim. 600W PSU temelde yeterlidir ama Hadron'un zamana yenik düşmesi diğerlerine göre daha hızlı olacaktır. Ayrıca Mystic Light üzerindeki ışıklandırma senaryonuz ne durumda?

Oradan ayar yaptığım halde böyle oluyor. Bir mod gibi yanmıyor saniye de 2-3 kere yanıp yanıp sönüyor gibi bozuk lamba gibi gidip geliyor sanki

Oradan ayar yaptığım halde böyle oluyor. Bir mod gibi yanmıyor saniye de 2-3 kere yanıp yanıp sönüyor gibi bozuk lamba gibi gidip geliyor sanki
O zaman bağlantı kablolarıma yani doğal olarak güç kaynağına topu atabiliriz. Zaten değişmesi gereken bir parça. He hala durumda bir değişim olmazsa ekran kartı bazlı hareket etmek gerekir.

PSU 12V kanalından 27A veriyor. Bunun hesabı galiba V *A olarak bulunuyor. 12x27 = 324W bu yetersiz bir güç mü?

PSU 12V kanalından 27A veriyor. Bunun hesabı galiba V *A olarak bulunuyor. 12x27 = 324W bu yetersiz bir güç mü?
Ürün hakkında çok bir bilgim yok. Sizi yanıltmayayım. Ama 1660 Ti, eski bir kart değil. Haliyle 450-500W civarında bir güç kaynağı ister. Bu kadar güç çektiğinden değil, garantiye almak için sunulur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı