MSI 23.8 inç Optix G241V E2 monitör nasıldır?

Mansion

Kilopat
Makaleler
12
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400
MSI H410-PRO-VH
32GB G.Skill Ripjaws V
GTX1660S MSI Ventus
A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB
ID-Cooling SE-224XT
Sharkoon SHP650 650W
XIGMATEK Galaxy RGB
Rampage Racer (Modifiyeli)

---------------------------------------------

İ3 5005U
4GB RAM
APACER AS350 240GB
Meslek
Lojistik

MSI 23.8 inç Optix G241V E2​

Bu monitör nasıldır arkadaşlar detaylı bilgi bilen yazabilir mi? MSI bu modelde bana ölü piksel sorunu var diyen oldu ama. @kino

Son düzenleme:
MSI'ın bu bütçedeki monitörlerinde ölü piksel sorunu olabiliyor, ancak Amazon satıyor. Ben 2 ay önce G241 aldım çok güzel kargolanmıştı ve kusursuz geldi. Alın, eğer sorun yaşarsanız direkt iade edersiniz.

Peki IPS paneli LG kadar güzelmi bu model kadar sizce?

MSI'ın bu bütçedeki monitörlerinde ölü piksel sorunu olabiliyor, ancak Amazon satıyor. Ben 2 ay önce G241 aldım çok güzel kargolanmıştı ve kusursuz geldi. Alın, eğer sorun yaşarsanız direkt iade edersiniz.

Siz bu arada bu modelin aynısını mı aldınız veya benzerinimi bu monitörde oyun oynamayacağım sadece görüntü kalitesi öenmli benim için.

Monitörü kullanmadım ama panel hakkında değil de ayak hakkında bir kelam edeyim. Böylesi şekilde öne gelen bir hayli açılı ayaklar masada bir süre sonra ciddi rahatsızlık veriyor. Kendi monitörümde de benze bir ayak yapısı var. Eğer masanızın derinliği 65cm ya da üstünde değilse bu tip ayakları olan monitörlerden uzak durun.

Monitörü kullanmadım ama panel hakkında değil de ayak hakkında bir kelam edeyim. Böylesi şekilde öne gelen bir hayli açılı ayaklar masada bir süre sonra ciddi rahatsızlık veriyor. Kendi monitörümde de benze bir ayak yapısı var. Eğer masanızın derinliği 65cm ya da üstünde değilse bu tip ayakları olan monitörlerden uzak durun.

O sıkıntı değil en kötü duvara falan asarım. Zaten masam bayağı büyük teşekkürler önerin için dostum. :)

Peki IPS paneli LG kadar güzelmi bu model kadar sizce?
Şahsen LG monitörü test etme imkanım olmadı. Ancak IPS panel kalitesini şahsen beğendim ben MSI G241 monitörümdeki. Önceden şu an 1000 TL civarı olan Samsung R350 kullanıyordum, panelde çizgiler gözüküyordu beyaz kısımlarda çok kalitesizdi örneğin. Ek olarak ayakları ile monitör arasında çok fark vardı. Monitör çok geride ayaklar öndeydi çok yer kaplıyordu. Ancak şu anki MSI monitörüm muazzam ötesi bir IPS kalitesi sunuyor diyemem, iyi ancak çok iyi değil. Ek olarak monitör çok parlak, karşıtlık ayarını 75'in üstüne çıkardığınız anda gri olan her şey yok oluyor resmen. Geceleri göz alabiliyor parlaklık 100 olduğunda.
Siz bu arada bu modelin aynısını mı aldınız veya benzerinimi bu monitörde oyun oynamayacağım sadece görüntü kalitesi öenmli benim için.
Bu modeli aldım ve kullanıyorum, memnunum. MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Msi: Amazon.com.tr: Bilgisayar
Haklısınız ancak aşırı önde değil ayaklar, fotoğrafda gözüken ayakların yaklaşık %25'lik kısmı monitörden daha önde duruyor

Şahsen LG monitörü test etme imkanım olmadı. Ancak IPS panel kalitesini şahsen beğendim ben MSI G241 monitörümdeki. Önceden şu an 1000 TL civarı olan Samsung R350 kullanıyordum, panelde çizgiler gözüküyordu beyaz kısımlarda çok kalitesizdi örneğin.

Panelde çizgiler gözüküyordu dediğiniz MSI monitör için mi geçerli ve çizgi derken göze batıyor mu?
@kino dostum senin bir bilgin var mı?

Panelde çizgiler gözüküyordu dediğiniz MSI monitör için mi geçerli ve çizgi derken göze batıyor mu?
Samsung R350 modeli için söyledim onu hocam, fazlasıyla göze batıyordu özellikle beyaz bir sayfaya bakınca. Resmen gölge şeklinde monitörde çizgiler vardı.

Samsung R350 modeli için söyledim onu hocam, fazlasıyla göze batıyordu özellikle beyaz bir sayfaya bakınca. Resmen gölge şeklinde monitörde çizgiler vardı.

Anladım. Alacağım gibi duruyor arkası metal gibi kalite Premium hissiyatı var gibi.

Ölü piksel olsa ne olacak Amazon satıyor, bizim bir tanıdık 3 kere geri gönderdi yenisini aldı ölü pikselden ötürü. Tabii farklı bir monitördü o. İndirim bitse bile Amazon yardımcı olmuştu. Sen monitörün özelliklerini beğendiysen sipariş ver gitsin, ölü piksel çıkarsa ertesi gün geri kargolarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı