Diğer MSI 24.5" MAG 256F 3.799 TL

Bu bütçede paneli çok iyi desem yanlış olmaz. Tek eksi yanı pivot değil. Şayet monitör kolu kullanıyorsanız bu sorunu çözebilirsiniz. Ben İtopya'dan cuma günü 3900 TL'ye sipariş ettim elime ulaşmasını bekliyorum.

Hocam Amazon incelemesinde biri arkasındaki kısım uyumlu değil demiş monitör kolu için. Pivot çok da işime yaramazmış gibi geliyor zaten. Fiyatı çok iyiymiş teşekkürler bilgilenditme için.

Hocam Amazon incelemesinde biri arkasındaki kısım uyumlu değil demiş monitör kolu için. Pivot çok da işime yaramazmış gibi geliyor zaten. Fiyatı çok iyiymiş teşekkürler bilgilenditme için.
Rica ederim. Belki onun monitör koluyla alakalıdır hocam bilemiyorum. İtopya youtube tanıtım videosun da vesa desteğini sorunsuz kullanabileceğimiz yazıyordu.

Dün İtopya'dan aldım. 3899TL'ye. İptal ettireyim dedim ama fatura kesildi kapıda iade edin dediler. Amazon güvencesi olunca bir başka oluyor sizce değer mi İtopyadakini kapıda iadeye yollayıp şimdi Amazon'dan almaya?
Ayrıca içerisinden display çıkıyor mu?

Dün İtopya'dan aldım. 3899TL'ye. İptal ettireyim dedim ama fatura kesildi kapıda iade edin dediler. Amazon güvencesi olunca bir başka oluyor sizce değer mi itopyadakini kapıda iadeye yollayıp şimdi Amazon'dan almaya?
Ayrıca içerisinden display çıkıyor mu?

Çıkmıyor diye biliyorum. Bende İtopya'dan aldım Amazon'u görünce iptal ettirmek istedim sizin gibi ama edemiyormuşuz. İade ile uğraşmayacağım sanırım ama Amazon'u görünce bir hoş oluyor insan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı