MSI 27" G274QPF E2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Asreal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 26.283
Gözlerim 24 inch e alışıktı şimdi buna alıştı sorunsuz ilk aldığımda midem bulanıyordu bakarken başım dönüyordu ilk defa 2K 27 inch e geçiş yaptım şimdi ise gayet memnunum hatta stokta olsa 1 tane daha alacağım aynısından.
Hayırlısı olsun ben de çok araştırdım 8.5k bandına daha iyisini göremediğim için sipariş verdim.

Hocam merhaba ben de şuan bu monitör ve dell g2724d arasında kaldım fiyatları neredeyse aynı Amazon.com.tr

Açıkcası taksitle almayı düşünüyorum amazonda taksit fırsatı aşırı iyi ayda 800 tl ye 12 ayda 1150 tl toplam vade farkı oluyor. Diğer sitelerde genelde 4-5 bin tl oluyor bu fark. Birkaç yorum gördüm msi G274qpf e2 ile ilgili. 3 aydır kullanıyorum ekranın ortasında kırmızı çizgi belirdi vs diyenler var kronik olabilir falan diyorlar.

Hocam merhaba ben de şuan bu monitör ve dell g2724d arasında kaldım fiyatları neredeyse aynı Amazon.com.tr

Açıkcası taksitle almayı düşünüyorum amazonda taksit fırsatı aşırı iyi ayda 800 tl ye 12 ayda 1150 tl toplam vade farkı oluyor. Diğer sitelerde genelde 4-5 bin tl oluyor bu fark. Birkaç yorum gördüm msi G274qpf e2 ile ilgili. 3 aydır kullanıyorum ekranın ortasında kırmızı çizgi belirdi vs diyenler var kronik olabilir falan diyorlar.
Ben başka bir konuda cevap verdim size. Amazonda MSI 10.500 tl oldu. Fazla takılmayın birini alıp geçin eğer ürünlerde problem çıkarsa garanti denen bir şey var. Dell iyi MSI bir gömlek yukarıda.

Ben başka bir konuda cevap verdim size. Amazonda MSI 10.500 tl oldu. Fazla takılmayın birini alıp geçin eğer ürünlerde problem çıkarsa garanti denen bir şey var. Dell iyi MSI bir gömlek yukarıda.
Hocam salı günü yabancı videolar izlemiştim. Hepsi Dell'in daha iyi olduğunu MSI'ın sıkıntıları olduğu söylemişti. MSI ortalama Dell god tier monitör diyordu hepsi ben de dell sipariş ettim bile zaten. Bugün gelecek bakalım hayırlısı olsun.

Hocam salı günü yabancı videolar izlemiştim. Hepsi Dell'in daha iyi olduğunu MSI'ın sıkıntıları olduğu söylemişti. MSI ortalama Dell god tier monitör diyordu hepsi ben de dell sipariş ettim bile zaten. Bugün gelecek bakalım hayırlısı olsun.
Dell ilk ciktiginda incemeler icin o monitoru en iyi panelle ileri surdu ondan sonraki gonderilen monitorlere daha dandik bir panel koydu gibi birsuru kullanici yorumu var redditte. Hatta inanmayip kalibrasyon cihaziyla olcup cok kotu sonuc alanlar var. Aralarindaki en iyi secenek envia serisi bence.

Dell ilk ciktiginda incemeler icin o monitoru en iyi panelle ileri surdu ondan sonraki gonderilen monitorlere daha dandik bir panel koydu gibi birsuru kullanici yorumu var redditte. Hatta inanmayip kalibrasyon cihaziyla olcup cok kotu sonuc alanlar var. Aralarindaki en iyi secenek envia serisi bence.
3 saat önce geldi hocam kullanıyorum beni fiyatına göre tatmin etti açıkcası. En azından AOC 1080p ile arasında gayet tatmin edici fark var ve benim 2k almamdaki en büyük sebep işlemci darboğaz yaptığı içindi.

Hayırlısı olsun güle güle kullan. Kullanıcı ''reklamcı, tasarımcı'' değilse, gözle görülür olmayan, gereksiz detaylara takılmayı tavsiye etmiyorum. Yoksa adobe srg kapsamının yüzde 5 fazla olması standart bir bireyi asla ilgilendirmemesi gerek. :) Son tahlilde MSI'da iyidir DELL'de. Herkesin malı kendine güzeldir. Mesela satın alırken ödeme seçenekleri konusu da önemli. Ben 6 taksit faizsiz aldığım için, bana göre en iyi seçenek G274QPF E2 modeli oldu. İyi forumlar diliyorum.

Bende aldım geçen gün bu monitoru. Acaba arkadaşlar görüntü ayarlari ile ilgili bir onerisi olan var mı? Bende isik sizmasi ölü piksel ghosting vs hiçbir problem yok. Ama ben 24 1080P'den buna geçtim gozlerimi çok yoruyor. Birkaç yine alisir sanıyorum. Acaba en iyi görüntü ayarlari nedir ben pek anlamıyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı