MSI 27" G274QPF E2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Asreal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 26.225
Bende aldım geçen gün bu monitoru. Acaba arkadaşlar görüntü ayarlari ile ilgili bir onerisi olan var mı? Bende isik sizmasi ölü piksel ghosting vs hiçbir problem yok. Ama ben 24 1080P'den buna geçtim gozlerimi çok yoruyor. Birkaç yine alisir sanıyorum. Acaba en iyi görüntü ayarlari nedir ben pek anlamıyorum da.

Sadece kullan kankam gözlerin alışacak başka bir şey gerek yok. 2560x1440 yani 2K ayarında kullanman yetecektir tam performans için. Ayrıyeten monitor ayarlarından kafana göre ayarlamalar yapabilirsin.

Sadece kullan kankam gözlerin alışacak başka bir şey gerek yok. 2560x1440 yani 2K ayarında kullanman yetecektir tam performans için. Ayrıyeten monitor ayarlarından kafana göre ayarlamalar yapabilirsin.

Vallahi öyle oldu hocam. Dün gece ve bu sabah hiçbir rahatsizlik vermedi. 24'ten 27'ye neden böyle yaptı bilmiyorum. 32 alacak idim neredeyse. 27 yeterli :)

İlk 1 hafta alışma süreci olur sornası alışırsın.

Hocam memnun musunuz bende almayı düşünüyorum.

O kadar mesaj okuduktan sonra 274 olduğunu gördüm, ben bunu aldım kanka umarım sorun çıkmaz.
Hocam memnun musunuz ?

Hocam memnun musunuz bende almayı düşünüyorum.

Hocam memnun musunuz?

En ufak bir problem çıkarmadı şimdiye kadar. Lakin HDR'yi ya ben yapamadim ya dandik. HDR'yi açinca ekran çamur gibi oluyor. Dediğim gibi belki de bir ayarı vardır. Ben önemsemiyorum. Kapattım öyle duruyor. Diğer yönden ışık sızması yok denecek kadar az. Renkler çok ama çok güzel. Kalitesini hissettiriyor. Önerimdir. Ben 8500'e almıştım Amazon'dan.

Şu an Asus monitörümde problem oldu diye yeni monitör bakıyordum , tam da attığın seride problem var "horizontal line" problemi var , üşenmedim fotoları kendime mail atıp yüklüyorum. Globalde de çok defa problemli olduğu söylenen bir modelmiş.
20250215_205604.jpg
20250215_205544.jpg

Neyse MSI sorun yaşayan pek olmamış gibi almayı planlıyorum

Hocam selamlar. Ben az önce aldım fakat laptoptan bağlayacağım için ayrıyeten display to Type-C almak zorundaydım. Monitörden dolayı kabloya çok para çıkaramadım ve bunu aldım, işe yarar mı? Bilgisayarım ASUS TUF FX506hc.

Ek olarak kablonun display kaç olduğu yazmamış, bu bir problem arz eder mi?

Bu laptopu sipariş verdim typc girişi varmış monitörde, laptopumda Thunderbolt 4 olan USB C girişi olan yerden görüntü aktarımı yapabişir miyim DP gibi kaliteli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı