MSI 27" G274QPF E2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Asreal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 26.174
Yok vallahi hocam kontrol etmediler ben en iyisi söküp götüreyim çünkü 1 tane ölü piksel ve dediğim o sorun çıktı.
Demek ki müşteri söylerse inisiyatif alıp kontrol ediyorlar. Çünkü vatandan alacağım kontrol etme imkanı sunuyor diyen çok fazla kişi görmüştüm.

Demek ki müşteri söylerse inisiyatif alıp kontrol ediyorlar. Çünkü vatandan alacağım kontrol etme imkanı sunuyor diyen çok fazla kişi görmüştüm.
Valla hocam bugün aldım şimdi gidip değişim yapacagım diğerinide kontrol ettirecegim çok saolun

Valla hocam bugün aldım şimdi gidip değişim yapacagım diğerinide kontrol ettirecegim çok saolun
Hocam acaba bu bir sorun mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250420_204023.jpg
    IMG_20250420_204023.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20250420_204217.jpg
    IMG_20250420_204217.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Vallahi hocam bugün aldım şimdi gidip değişim yapacagım diğerini de kontrol ettirecegim çok sağ olun.

Hocam acaba bu bir sorun mu?

Işık sızmasını soruyorsan fotoğraftan anlamam mümkün değil.

Siyah düzgünlüğü için alttaki fotoğrafı referans almaya çalış. 32inç versiyonunun incelemesinden aldım. 32inç olanın kontrastı biraz daha yüksek olduğu için daha iyi siyah performansı var. O yüzden resimden biraz daha kötü siyah olması gerekiyor seninki. Yinede abartı derecede olmamalı.
Desktop Screenshot 2025.04.20 - 20.51.16.74.png

Tabi şansa bağlı ışık sızması vs çıkar ona bir şey yapamam. Kontrol etmeleri gerekiyor. Simsiyah bir görüntü bekleme oled değil bu monitör. İPS monitör varsa elinde onunla kıyaslama yapabilirsin. Ondan iyi olması lazım.

Son düzenleme:

Siyah düzgünlüğü için alttaki fotoğrafı referans almaya çalış. 32inç versiyonunun incelemesinden aldım. 32inç olanın kontrastı biraz daha yüksek olduğu için daha iyi siyah performansı var. O yüzden resimden biraz daha kötü siyah olması gerekiyor seninki. Yinede abartı derecede olmamalı.
Eki Görüntüle 2474385

Tabi şansa bağlı ışık sızması vs çıkar ona bir şey yapamam. Kontrol etmeleri gerekiyor. Simsiyah bir görüntü bekleme oled değil bu monitör. İPS monitör varsa elinde onunla kıyaslama yapabilirsin. Ondan iyi olması lazım.
anladım hocam birde hocam monitorde olu pikseller vardi onlara bastirinca gecti elimle monitore dokununca bazi yerlerde olu piksel olusuyor

Anladım hocam bir de hocam monitorde olu pikseller vardi onlara bastirinca gecti elimle monitore dokununca bazi yerlerde olu piksel olusuyor.

Ölü piksel için değişim istemen lazım. Kabul etmezlerse THH başvurup değişim alabilirsin. Sorunsuz gelene kadar değişim yapmak zorundalar. O zamana kadar monitörü kullanırsın.

Arkadaşlar

MSI G274QPF E2​

olanı almayı düşünüyorum ama çok çok fazla kişi sorun yaşamış internetten MediaMarkt'ta vatan da falan da stok yok sanırım internetten alıp iade ile uğraşmak istemiyorum almaya değer mi şu an fiyatı 9999 TL.

Arkadaşlar

MSI G274QPF E2​

olanı almayı düşünüyorum ama çok çok fazla kişi sorun yaşamış internetten MediaMarkt'ta vatan da falan da stok yok sanırım internetten alıp iade ile uğraşmak istemiyorum almaya değer mi şu an fiyatı 9999 TL.

Alinmaz Lenovo R27QE bak.

Tamamdır ona bakacağım teşekkürler bir de aklımda.

ASUS ROG STRIX XG27acs​

Vardı bu nasıldır bu hem vatan da var bakma şansım var internetten almayı pek düşünmüyorum ama yine de bakacağım bu nasıldır MSI da çok sorun olmuş bunda ghosting ölü piksel tarzı şeyler yok galiba.

Tamamdır ona bakacağım teşekkürler bir de aklımda.

ASUS ROG STRIX XG27acs​

Vardı bu nasıldır bu hem vatan da var bakma şansım var internetten almayı pek düşünmüyorum ama yine de bakacağım bu nasıldır MSI da çok sorun olmuş bunda ghosting ölü piksel tarzı şeyler yok galiba.
Rog serisi diye boş para vermene gerek yok bence. Hocalarımın üstte attığı model güzeldir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı