MSI 27" G274QPF E2 alınır mı?

Berkc98

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Metalurji Malzeme Mühendisi
Soru başlıktaki gibi. Önceliğim renk ve görüntü kalitesi. Bütçe maksimum 12 bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Herkes bu monitörü öneriyor renkler ve canlılık gerçekten IPS'ten iyi mi? Kullanıcı deneyimine sahip olan var mı?

Odyssey G6 genel olarak daha iyi bir monitör. VA panel olabilir ama ekranı IPS kadar iyidir.

Bugün vatan, MediaMarkt gibi mağazaları dolaşıp monitörü inceledim. Uzaktan bakınca bu neymiş dediğim monitörlerin fiyatını yaklaşınca gördüğümde de bu neymiş dedim 😅 Bu fiyat bandındaki monitörler gözüme aşağı yukarı aynı geldiği için bunu satın aldım. Kardeşime hediye edeceğim umarım ölü piksel vs. sorun çıkmaz son günlerde forumda çok şikayet olmuş ama hayırlısı artık. Samsung kaç günde gönderir tahmini olan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250727_180600_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250727_180600_Samsung Internet.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 33
Bugün vatan, MediaMarkt gibi mağazaları dolaşıp monitörü inceledim. Uzaktan bakınca bu neymiş dediğim monitörlerin fiyatını yaklaşınca gördüğümde de bu neymiş dedim 😅 Bu fiyat bandındaki monitörler gözüme aşağı yukarı aynı geldiği için bunu satın aldım. Kardeşime hediye edeceğim umarım ölü piksel vs. sorun çıkmaz son günlerde forumda çok şikayet olmuş ama hayırlısı artık. Samsung kaç günde gönderir tahmini olan var mı?
Orda yazan tarihte gelir hocam. En geç salı. Hayırlı olsun.

Teşekkürler, bir de 2K 240Hz için kutudan çıkan kablo yetmiyor diye bir şey okumuştum. Doğru mu bu? Çok saçma geldi de
Bu modeli bilmiyorum ama ben Odyssey G4 modeli içinden çıkan HDMI ile bağladım 1080p 240Hz alabildim. Sadece G-Sync için DP ile bağlamanız lazım diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı